Barilla este judecată pentru un motiv serios nemulțumit

În primul rând, ceștile noastre de cafea erau doar pline pe jumătate și acum cutiile noastre de paste sunt lăsate pe jumătate goale. Este ceva sacru? Barilla, compania mondială de paste făinoase, este dat în judecată de clienții din New York pentru presupusele sub-umplerea cutiilor de paste făinoase, New York Post rapoarte.

Potrivit celor patru New York-uri, marca de paste albastre foloseste “ambalaje inselatoare” si isi vinde pastele de specialitate noi in aceleasi cutii ca taitei lor obisnuiti, ceea ce duce la umplerea cutiilor cu pana la 25% mai putine macaroane decat cele obisnuite.

Procesul din Brooklyn afirmă că societatea “se bazează pe familiaritatea consumatorilor cu dimensiunea și aspectul cutiei, cunoscută din cauza deceniilor de comercializare, pentru a induce consumatorii în eroare în a gândi că achiziționează aceeași cantitate de paste făinoase atunci când, în realitate, compania completează cutiile cu paste mai puțin materiale “. Barilla știe că clienții sunt familiarizați cu cutiile sale clasice albastre, deci va continua să le folosească, în ciuda faptului că le-au umplut cu mai puțin paste.

Paste Noodles

Getty Images

Consumatorii implicați în acest caz spun că au primit 9,4% mai puțin pastă Protein Plus, 17,4% mai puțin paste cu cereale integrale și 25% mai puțin paste fără gluten. Ca rezultat, ei pretind că au fost “supraîncărcați” și au experimentat “pierderea în afara buzunarului”.

Ceea ce face Barilla este cunoscut în mod legal ca “slăbire-umple” și înseamnă că ei induc în eroare clienții lor, pentru a capitilize pe piață. Cu alte cuvinte, toată lumea este un mincinos și de aceea avem probleme de încredere. De ce oamenii nu pot fi cinstiți și își pot umple cutiile de paste (sau cești de cafea) până la capăt? Vă rog?

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

24 + = 31