Avem câteva întrebări despre pringlele aromate cu aromă de câine

Chipsurile aromate sunt un sac mixt – literal. Uneori sunt minunate, ca și jetoanele de Ziua Recunoștinței de la Trader Joe, care au gust exact ca umplutura. Și uneori sunt doar prea puțin conceptuali nebuni (ne uităm la tine, chipsuri de tort de căpșuni). Apoi este cea mai recentă aromă a lui Pringles, Hot Diggity Dog. Chiar dacă s-ar părea destul de gustos, nu suntem foarte siguri că favoritul pentru gătit este potrivit în decembrie.

imagine
Cumpărarea impulsivă

Descoperit la Walgreens, consumeriste raportează o confuzie asemănătoare, cerându-i întrebarea: “Nu sunt hrană de vară hot dog?” Pringles tocmai a eliberat o serie de livrări dulci mai potrivite pentru sezonul de sărbători. Poate că cei mai înalți ups din Pringles încearcă să facă lucrurile cu un card sălbatic. Cine să spunem?

Nu există nici un cuvânt cu privire la exact cum ar gusta. Noi ipoteza că jetoanele vor avea acel gust clasic de câine fierbinte și un ketchup și muștar zing. Din păcate, nu este clar unde se găsesc exact aceștia. Lotul de mai sus a fost reperat la un Walgreens, dar nu există informații în cazul în care Walgreens a fost sau dacă pot fi găsite în orice alte magazine. Dar dacă sunteți cu adevărat pofta că hot dog special și combo Pringle, nu vă temeți: Această tehnologie solare-powered ar trebui să facă truc.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

41 − 35 =