Arby’s oferă în cele din urmă opțiuni vegetariene, dar există o captură majoră

Arby's vegetarian meals

lui Arby

Dacă mergi la Arby, probabil că vei primi unul din sandvișurile de carne de vită. Dar dacă ești vegetarian, nu ai de ales. Dar lanțul a anunțat că introduc un meniu vegetarian – pentru o zi, și nu într-adevăr.

În ziua de 29 februarie, ziua a șaptea, Arby’s a anunțat că “va face un salt”, oferind primul său meniu vegetarian vreodată, doar pentru acea zi. Miscarea este de fapt o umbra serioasa fata de vegetarieni, deoarece tot ce fac ei este sa ia meniul original si sa scoata carnea si la acelasi pret. Iată cum au ilustrat sandwich-ul de vită vegetală:

imagine

lui Arby

Da. Rece. Anunțurile lor descriu fiecare element de meniu cu expresii de închinare a cărnii, cum ar fi “Scoateți proaspăt felii, perfect sărată, fierte și destul de delicate pentru a fi fulgi cu o carne de vită corcită” pentru sandwich-ul lui Reuben.

Și se înrăutățește. “Dacă merge bine, vom aduce înapoi meniul vegetarian pe 29 februarie în fiecare an”, a declarat Rob Lynch, directorul departamentului de marketing al companiei și președinte de brand, într-un comunicat de presă. Gluma, evident, este că 29 februarie nu se întâmplă în fiecare an.

În ansamblu, mutarea este doar o cascadorie amuzantă de la Arby, care a fost mereu mândră de faptul că era carne-centrică. Și dacă doriți anumite opțiuni reale în zilele care nu sunt pe 29 februarie, părțile și deserturile lui Arby sunt acolo pentru dvs. (Ei bine, atâta timp cât nu ești un vegan. Dacă ești, nu ai noroc decât dacă comandi o salată laterală.)

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 2 = 1