Amazon oferă acum GRATUIT de livrare de două ore de alimentare

Amazon și-a făcut numele oferind transport gratuit și rapid, dar este de obicei pentru chestii ca șosete sau cadouri de vacanță de ultimă oră. Compania încearcă să facă același lucru, dar pentru produsele dvs. de consum, raportează CNBC.

Acum că compania a achiziționat Whole Foods, Amazon va începe să livreze alimente direct de la Whole Foods, ca parte a serviciului de livrare Prime Now. Chiar acum, testul este doar în Austin, Cincinnati, Dallas și Virginia Beach, dar Amazon intenționează să-l extindă în Statele Unite în acest an. Puteți să vă îndreptați către site-ul Prime Now și să introduceți codul poștal pentru a vedea dacă sunteți acoperit.

Dacă aveți un membru al Amazon Prime, puteți să faceți cumpărături în secțiunile lor de produse, brutărie, produse lactate, carne, fructe de mare, florale și capse prin intermediul aplicației Prime Now sau la primenow.com. “S-ar putea să nu avem ultimul element care ar putea fi disponibil în magazinul dvs. local, dar vom avea marea majoritate a acestora”, a declarat Stephanie Landry, vicepreședinte al Prime Now, Amazon Fresh și Amazon Restaurants.USA Today.

Două ore de livrare este gratuită pentru comenzi de peste 35 $, dar dacă sunteți foarte grăbit, puteți plăti 7,99 USD pentru a vă livra lucrurile în doar o oră. Serviciul este disponibil de la 8 dimineața până la ora 10:00, așa că din păcate, poftele de mâncare nesfârșită de noaptea târzie nu sunt acoperite. Amazon Prime Now va duce de fapt la magazinele Whole Foods pentru a-ți alege bunurile și apoi pentru a le înmâna șoferilor, deci orele magazinelor au probabil multe de-a face cu aceste restricții.

Mișcarea este cea mai recentă din partea Amazonului pentru a-și pune ștampila în recenta achiziție de Total Foods. Amazon a redus prețurile la banane, iaurt și alte produse și a început să vândă cititoare electronice Kindle în unele din cele 470 de magazine.

Din moment ce Amazon a cumpărat Whole Foods anul trecut, comercianții rivali au lucrat pentru a crește livrarea, îngrijorați de ce ar putea face Amazon. Țintă, de exemplu, a cumpărat compania de livrări de produse alimentare Shipt. Alții au colaborat cu Instacart.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.