Amazon închide livrarea de alimente proaspete Amazon în cel puțin 9 state

Mai putin de trei luni de la achizitionarea Intregului Foods, Amazon isi restrange serviciile de livrare Amazon Fresh.

Pe 2 noiembrie, Amazon a trimis e-mailuri către clienți din nouă state, informându-i că serviciul Amazon Fresh pentru livrarea de bacanie se va termina în anumite cartiere în cursul acestei luni.

Clienții Amazon din anumite cartiere din New Jersey, Delaware, Pennsylvania, California, Maryland, New York, Connecticut, Massachusetts și Virginia au primit toate aceste anunțuri, Recode a raportat de la posturile de social media și e-mailurile de la persoanele afectate de schimbări.

Amazon Fresh a fost lansat cu aproximativ un deceniu în urmă în Seattle și de atunci a fost lansat într-o mare parte a clienților din țara Amazon Prime, care plătesc o taxă lunară în plus față de primirea anuală a primului lor serviciu de livrare de produse proaspete și congelate.

În timp ce un purtător de cuvânt al Amazonului ia spus lui Recode că livrarea Amazon Fresh în anumite părți ale acestor state se va încheia, ea a confirmat de asemenea că serviciul va continua în orașe mai mari precum New York, Chicago, Boston, Los Angeles și Philadelphia.

Amazon a declarat pentru Recode că reducerea serviciilor nu a fost legată de achiziția Whole Foods la începutul acestui an și nu ar confirma dacă Amazon va aduce sau nu serviciul înapoi în zonele afectate în viitor.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.

Добавить комментарий

*

7 + 2 =