Alton Brown deschide despre moartea tragică a tatălui său

De-a lungul anilor, oamenii au ajuns să-l cunoască pe Alton Brown Performerul: în calitate de Bill Nye de hrană în Bună Mâncare, gazda de vorbire rapidă a Iron Chef America, umerii răutăciosi de diavol pe chef în Cutthroat Kitchen – chiar și un pește uluitor pe Spongebob Squarepants. Dar, cu cea mai recentă carte de bucate, EveryDayCook, postul Network Food promite că “de data aceasta, este personal”, iar el o înțelege.

În interviurile recente cu New York Times și Wall Street Journal, Brown a arătat partea din viața lui care nu a fost scrisă cu atenție pentru televiziunea prin cablu, discutând deschis moartea tatălui său când era în clasa a șasea. Brown a trăit în Los Angeles până la vârsta de 7 ani, iar familia sa sa mutat în nordul Georgiei. Tatăl său, Alton Brown Sr., deținea un ziar local și un post de radio și îi aduce fiului în avans copii ale albumelor, care i-au ajutat să facă față șocului de a se deplasa într-un oraș nou și de a se adapta vieții în care se simțea diferit de toți altfel.

“Unii dintre copii nu au purtat pantofi la școală și am bătut foarte mult pentru că nu mi-am putut închide gura”, a scris el într-un eseu Wall Street Journal. “Nu mi-am făcut niciodată tranziția și n-am intrat niciodată înăuntru. Mi-am făcut niște prieteni, dar în general mi-am dat seama că am depășit un decalaj cultural. Când mă uit la copilărie, amintirile mele sunt suprarealiste și încadrate ca filmele lui Wes Anderson”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

În cele din urmă, o bună furtună de sud. #charleston (foto de @sarahdeheer)

Un post partajat de Alton Brown (@altonbrown) pe

În ultima zi a clasei a șasea, tatăl lui Brown a fost găsit mort în casa familiei, cu o pungă înfășurată pe cap. Poliția a decis că o sinucidere The New York Times raportat, dar Brown simte diferit. “Pe lângă faptul că deținea postul de radio, el deținea un ziar mic în următorul județ care a înjunghiat să-i spună pe cei răi”, a scris el WSJ. “N-au dat niciodată seama dacă s-ar fi sinucis sau o crimă, dar tatăl meu era cu greu tipul de suicid.”

“Cred că am construit o viață care se bazează pe fuga din viața mea”.

Aceste experiențe ar fi putut conduce la etica intensă a muncii lui Brown, care include realizarea a aproximativ 140 de spectacole pe an în turneul său de muzică-întâlnire, Mănâncă-ți știința. În afară de a fi pe drum pentru spectacole, el își împarte timpul în casa lui din Marietta, Georgia și din cele două centre de divertisment ale Americii, New York și Los Angeles. Acest ritm plin de viață nu lasă prea mult timp să stați și să priviți la nori – sau să stați pe orice.

“Cred că am construit o viață care se bazează pe fuga din viața mea”, a spus el Times.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Băieți buni … înțeleg. Vrei să te întorci bine. #EveryDayCook

Un post partajat de Alton Brown (@altonbrown) pe

Într-un fel, cartea de bucate a fost o modalitate în care Brown lucrează la întrebările mari ale vieții. Când a trecut prin rețetele care au fost o mare parte din rutina sa zilnică, el a lovit ceva mai profund decât listarea alimentelor sale preferate sau a ceea ce mănâncă într-o zi.

“Cine sunt eu?” timp “, a spus el. “Am petrecut ani de zile proiectând și prezentând acest lucru, dar în cele din urmă, ce sunt eu? Am crezut că este important să punem ceva pe hârtie”.

Brown recunoaște că nu este acolo unde credea că va fi în această etapă a vieții sale, dar se simte mult mai înțelept. Este înțelepciunea greu câștigată – felul care intervine între ia, care nu este punctat de o pistă de râs sau de o rundă de aplauze.

Rețetele pot fi ușor de urmărit; viața reală este departe de ea.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

8 + 1 =