ALERT: Ranchul din Valea Ascunsă vinde chipsuri de cartofi și popcorn

Toată lumea știe că ferma este un mod de viață. Puteți găsi fanii turnând galoane pe “salatele” lor. O duc pe pizza. Îmbogănesc quesadillas, cartofi prăjiți, aripi, degete de pui, morcovi, telina – practic orice poate sa dunk, în condimentul iubit. Din cauza pasiunilor urmatoare, Ranch Hidden Valley a facut o multime de Ranch Swag pentru fanii sa isi exprime dragostea pentru lucruri precum fântâni de ranch, bejeweled sticle, tricouri, koozies ranch și chiar și ferme pahare. Dar acum, au renunțat la un nou motiv comestibil pentru fangirl: chipsuri de cartofi cu aromă de ranch și popcorn.

Vezi acest mesaj pe Instagram

#Repost @greatist · · · Happy #nationalpizzaday pentru tine! BRB o să meargă cu fațetele în câteva zăpadă, acoperită cu rană, zaaaaa ��. . . . #greatist #healthyish #pizza #ranch #ad #ranjdressing #hiddenvalley #hiddenvalleyranch #bottles #champagne #meme #funny #cheese #dressing

Un post partajat de Hidden Valley Ranch (@ hidden.valley) pe

Food blogger Junk Food Mama, a raportat mai întâi noul plus la lista de la Hidden Valley Ranch, în timp ce la expoziția Sweet and Gusts.

“M-am gandit doar la cateva bucati si sunt minunate. Chips-urile aveau mai mult o aroma de smantana si ceapa, dar popcornul avea cu adevarat gustul HVR si era preferatul meu”, a scris bloggerul despre Instagram. Deși putem să visezim de jetoane care de fapt au gust ca și ferma, cu siguranță nu ne plângem – smântână și ceapă este cu siguranță atât de visătoare.

Nu există încă niciun cuvânt când vor veni și unde vor fi vânduți, dar vom fi scanați rafturile, așa că verificați din nou pentru actualizări.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

85 − 75 =