Acum puteți urmări spectacolele delicate pe Amazon

Aici, la Delish, noi toți vrem să vă furnizăm doza zilnică de spirt alimentar indiferent unde vă aflați, așa că suntem încântați să vă anunțăm că acum puteți prinde două serii de videoclipuri pe Amazon! Primii membri au acces nelimitat la ceasuri de mâncare WTFood și Celebrity Snackdown pe telefonul dvs. smartphone, pe computer, pe televizor – aproape orice ecran pe care vă puteți gândi.

WTFood Pickle Vodka

Chelsea Lupkin

Primul este WTFood, unde editorul nostru adjunct scours țara pentru a descoperi cele mai unice creatii alimentare cum ar fi vodca pickle și sos de ciocolată fierbinte. Dacă există un mashup funky care așteaptă să devină viral, o vom găsi și vă vom lua în spatele scenei pentru a vedea exact cum se face. Exista acces exclusiv chiar si pentru Guy Fieri.

Celebritate Snackdown Marinara

Jonathan Bolton

Următoarea este Snakedown-ul Celebrităților, în care avem doi protagoniști (și rețetele lor de semnătură) unul împotriva celuilalt, pentru a declara care fel de mâncare domnește supremă. Sosul de roșii al Emeril Lagasee al căpitanului a căzut în rețeta de casă Real Housewife Teresa Guidice, iar brânza de porumb a lui Ayesha Curry a suflat africanul trisha Yearwood din sud. Nu doriți să pierdeți bătăliile epice pe care le-am aliniat în continuare.

Faceți clic aici pentru a viziona WTFood și aici pentru a viziona celebritate Snackdown pe Amazon Video acum. Nu este membru primar? Faceți clic aici pentru a vă înscrie!

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.