Acum puteți cumpăra o rolă de înghețată Oreo de 10 inch

Sezonul petrecerii de vară este aproape aici, iar dacă sunteți în căutarea pentru ultimul desert de petrecere, am găsit-o. Este un tort de înghețată, obvi, dar aceasta nu este creația dvs. medie de tort înghețată. O rolă de înghețată Oreo de 10 cm există în lume și va fi dezrădăcinarea noastră.

Oricum, totul va fi orez, clatite și quesadillas, dar rădăcinile noastre Oreo-iubitoare sunt pe deplin în cookie-uri și înghețată, așa că acest tort roșu ne-a făcut viața (și ne va distruge simultan). Este vorba de opt persoane, dar știm cu toții ce se poate întâmpla când rămâi singur cu o cutie de Oreos, imaginați-vă astfel felul de daune care ar putea fi cauzate ca urmare a acestui tort. Este de 10 cm de înghețată de vanilie umplute cu Oreos și acoperită cu bucăți de ciocolată zdrobite. AKA, fericire de desert înghețată pură.

Ai grijă să fii tăiat și să vezi frumusețea dinăuntru.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Oreo Ice Cream Roll, noooo, bikin mau ��. . #carimakandotcodotid = REGRAM. Ca și Fanspage kami Cari Makan dan Urmați IG kami ���� @ carimakan.co.id (click https://www.instagram.com/carimakan.co.id/). Jangan lupa Urmați @id_cerpen dan @id_pastiseru buat dapet beragam informas yang lucu dan seru! . Credință: @ minzy_0101 #carimakandotcodotid #makananenak #kulinerbandung #kulinerjakarta #jajananbandung #jajananindonesia #streetfood #jajananhits #jajanankekinian #makananhits #makanankekinian #kulinermurah #orac #oreoicecreamroll

Un post partajat de Cari Makan (@ carimakan.co.id)

Urmăriți acest hibrid sandwich tort / înghețată cu acest localizator de magazin și vă simțiți rușinos atunci când terminați complet jurnalul în întregime. Dacă nu puteți găsi unul lângă dvs., puteți face întotdeauna tortul nostru de înghețată Oreogasm Bombe – nu este în totalitate același ca o rolă gigantică Oreo, dar cel puțin știi că nu vei mânca întregul tort într-o singură ședință.

Urmăriți Delish pe Instagram.