Acum puteți cumpăra bomboanele preferate din S.U.A. în S.U.A.

Fanii care s-au simțit în legătură cu Maltesers doar disponibil în întreaga iaz pot acum “uita pe partea luminoasă”, în timp ce bomboanele din Regatul Unit au ajuns în cele din urmă în Statele Unite. După 80 de ani de popularitate în străinătate, Maltesers sunt acum disponibile în magazine la nivel național.

Maltesers Horizontal 1

Flickr Creative Commons / fedeczko

Nu ai avut vreodată un Malteser? Imaginați-vă dacă un Whopper și un M & M au avut un iubit-copil bomboane cu un accent britanic. Sunt ciocolată, crocantă, ușoară și iubit în Regatul Unit. De fapt, un raport recent a arătat că bomboanele Fair-Trade reprezintă aproape 30% din vânzările de ciocolată din Regatul Unit și chiar Cadbury, de-tronul, fiind cea mai populară marcă de cofetărie din Marea Britanie. În mod surprinzător, aceste bomboane au fost vândute mai întâi ca “bile de energie”, iar zvonurile au arătat că le-au spus că au împachetat o lovitură de pierdere în greutate. Prin standardele de astăzi, ele sunt mult mai tratați decât alimentele de sănătate, dar cu siguranță o alternativă bună la, de exemplu, o gogoșă.

1Malteasers 1

Flickr Creative Commons / Joanna Styran

Snackerii pot alege între cinci mărimi: Single, o cutie de teatru, o pungă cu pietre, un tambur de dimensiune comună sau un tambur de dimensiuni de partid pentru a-și fixa bomboanele, în funcție de nivelul atacului gustărilor. O veste bună, totuși – Malteserii și-au păstrat recursul clasic cu un low-cal, cu o singură porție care a câștigat doar 179 de calorii, în funcție de eticheta nutrițională.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

87 − 83 =