Acum poți cumpăra oficial doar “Margareta norocoasă”

E adevărat visul tău cel mai sălbatic al vostru de 5 ani devine realitate: Nu, nu “unicornii sunt reali și părinții tăi ți-au cumpărat unul doar pentru chicoteli”; Există o modalitate de a cumpăra o pungă întreagă de marshmallows Lucky Charms.

Bine, din punct de vedere tehnic, acestea nu sunt reale Lucky Charms marshmallows, dar sunt chiar IDENTICE si au stârnit o astfel de frenezie on-line ca pungile, care sunt vândute de mai multi furnizori de pe Amazon (vezi mai jos pentru a le cumpara! trending pe Facebook.

Aceasta nu este prima dată când oamenii au fost atrași de promisiunea cerealelor numai de marshmallow. Anul trecut, Lucky Charms a organizat un concurs care a acordat 10 suflete foarte norocoși o cutie oficială de cereale numai pentru marshmallow, iar compania de bomboane IT’SUGAR vinde o cutie “knock-out” pentru 13 dolari.

imagine
IT’SSUGAR

Este corect să spunem că aceste tratamente – care sunt “100% Marshmallows, 0% Cereal” – nu ar putea fi considerate micul dejun al campionilor de către nutriționiști, medici și oameni sensibili. Dar, hei, dacă a fost întotdeauna visul tău să încerci un castron dulce de cereale fără cereale, cine să rămânem în calea ta? În plus, este mult mai ușor să vă bucurați de aceste sandvișuri de înghețată Lucky Charms sau să decorați un tort bolnav.

Sf. Patrick's Day Lucky Charms Cake

@countrylivingmag / Instagram

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 3 = 6