Acum poți bea Krispy Kreme Donut Beer

Unele combinații de alimente erau în mod evident menite să fie (clătite de scorțișoară, duh), altele pe care cu adevărat nu am știut că avem nevoie. Krispy Kreme-infuzată bere cu siguranță cădea în tabăra din urmă.

Două fabrici de bere din Florida s-au alăturat recent pentru a crea o țigară imperială rusă, preparată cu gogoși ACTUAL Krispy Kreme. Opera de primăvară ascunsă a postat o fotografie pe pagina de Facebook a procesului de fabricare a berii, și puteți vedea o tonă de piese de gogoașă gata pregătite pentru a fi transformate în bere.

imagine

Facebook / Lucrări de primăvară ascunse

Potrivit Tampa Bay Times, Hidden Springs și Arkane Aleworks au preparat două loturi – una făcută cu două duzini de gogoși glazurate, cea de-a doua cu două duzini de cremă. Ascendentul fondatorului de la Hidden Springs, Josh Garman, a declarat pentru Times că speră să “facă parte din glazura de la Krispy Kremes” și că vor avea o aromă “roasty, chocolatey”.

La 12,5% ABV, băuturile sunt destul de confortabile în comparație cu cele mai multe beri, chiar și pentru un stout. Beerul, care nu a fost încă denumit, va fi disponibil pe toaletă și în sticle la fabricile de bere din Tampa până în ianuarie.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Stop. #colabora. Și, ascultă. Eroarea # brută a zilei de început cu @arkane_aleworks înseamnă că ne confruntăm cu #donuturi în fața noastră. Observăm o tendință. . . . . #hiddenspringstampa #arcanealeworks #overthebridge #largobeer #tampaheights #tampabeer #hasanyoneseentaylor #collabday

Un post partajat de Hidden Springs Ale Works (@hiddenspringsaleworks)

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu o întrerupere de tip Stranger Things-type aici … în timp ce Krispy Kreme nu a fost implicat direct în fabricarea berii, compania a ajuns să ofere sprijin și binecuvântare, a declarat Garman.

Alte produse de răcire oferite de Hidden Springs sunt “Deja Moo”, un strop de lapte cu ardei afumați și coji de cacao, și “Fat Guy In A Little Coat”, un berliner de zmeură, nucă de cocos și vanilie.

h / t Extra Crispy

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.