[Actualizat] Producția masivă de fabrică a lui Le Creuset prezintă toate tipurile de recipiente rare

ACTUALIZAT: 16 octombrie 2017 la ora 2:55. Est

Vânzarea fabrica de toamnă a lui Le Creuset a fost atât de populară încât marca a anunțat că aruncă încă un bash de week-end pentru a-și schimba vasele din fontă, la o reducere. În perioada 9-12 noiembrie, compania va găzdui o piață de purici, inclusiv produse rare care nu au fost văzute pe scară largă în SUA, la Centrul de Convenții din zona Charleston din Carolina de Sud.

Pentru a nu face cumpărăturile să se transforme într-o frenezie de vineri Negre, Le Creuset vinde bilete de 10 $, care vă ajung la o sesiune de cumpărături de două ore. Toate veniturile beneficiază de burse culinare pentru studenții de la Colegiul Tehnic Trident, precum și proiectul Green Heart Project, care sprijină programele de grădiniță școlară.

Există o sesiune de cumpărături timpurie joi, 9 noiembrie, de la ora 4:00. până la ora 9:00, dar aceste bilete vă vor stabili 25 de dolari. Dacă nu vă pasă de primii clienți, biletul de 10 USD vă va câștiga un loc vineri sau sâmbătă, uneori în timpul orelor de vânzare între orele 9:00 și 7:00.

Duminică, nu există nicio taxă pentru cumpărăturile pentru restul, deși evenimentul este deschis doar de la 10:00 la 17:00. acea zi.

Pentru bilete sau mai multe informații, apăsați aici pagina evenimentului Le Creuset.

ORIGINAL POST: 9 august 2017 la 5:39 dimineața. Est

Le Creuset, producatorul de vesela din fonta care apare pe aproape fiecare registru de nunta vreodata, ofera domnisoarelor de onoare, groomsmen, si bucatari avid peste tot o doza de dulce relief. În această toamnă, marca găzduiește o vânzare masivă de trei zile – inclusiv mai multe feluri de mâncare și culori pe care nu le puteți găsi în Statele Unite.

Există însă o captură: această vânzare nu se va întâmpla online sau în magazine. Va trebui să călătoriți la Nashville, Tennessee, pentru a marca aceste reduceri. Ca parte a celei de-a treia vânzări Factory-To-Table a companiei Le Creuset, magazinul de creație a mărcii se află la Centrul Music City, creând un fel de piață de purici pentru a-și schița cuptoarele olandeze, skilletele, vasele caserole și alte unelte.

CUMPARA ASTA ACUM: Le Creuset Cast Iron Skillet, 200 de dolari; Amazon

Evenimentul are loc joi, 28 septembrie până duminică, 1 octombrie. Joi este un eveniment special de cumpărături timpuriu, cu o piață deschisă doar de la ora 4:00. până la ora 9:00. Vă va oferi o sumă de 25 de dolari pe persoană pentru a obține prima dvs. selecție a tuturor bunurilor aflate în vânzare, dar veți primi un mic bonus: gustări gratuite și băuturi, precum și muzică live în timp ce faceți cumpărături. Pentru că nimic nu te pregătește să faci parte, cum ar fi tonk honky și rânduri de fontă din email.

Le Creuset Disney collaboration

Williams Sonoma

Vineri și sâmbătă, puteți face cumpărături între orele 9:00 și 19:00, iar duminica se va deschide între orele 10:00 și 17:00.

Pentru a menține haosul la minim, dacă vizitați vineri și sâmbătă, trebuie să plătiți 10 $ pentru a intra și veți avea dreptul să faceți cumpărături numai pentru două ore. (Puteți cumpăra de fapt bilete aici). Toate veniturile provenite din vânzarea biletelor beneficiază de Proiectul alimentar Nashville și de Banca de recoltare secundară din Middle Tennessee, potrivit unui comunicat de presă.

imagine

Washington Post

Dacă nu-ți pasă de obținerea primei livrări, poți cumpăra gratuit duminică, cu condiția să preregistrezi online și să aduci o mâncare neperisabilă pentru a dona caritate. Banca alimentară are nevoie în mod special de fructe și legume conservate, paste făinoase, cereale, carne conservată (cum ar fi pui sau ton) și unt de arahide.

Singura întrebare este dacă aveți suficient spațiu în mașina dvs. pentru a vă atrage prietenii și găsiți.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.