[ACTUALIZAT] Desertul noului Chipotle este în sfârșit aici

UPDATE: 16 mai 2017, la 3:17 pm.

Este oficial. Începând de astăzi, Chipotle a început să testeze cel mai nou element de meniu – un desert! Mâncarea se numește buñuelos și sunt niște pătrate de bucăți de tortilă de făină care sunt prăjite și sparte cu scorțișoară și zahăr, apoi se toarnă cu miere. Fiecare comandă (1,95 dolari) vine într-o pungă de hârtie maro maro și este servită cu un sos de mere de caramel,.

imagine

Lianna Hursh

Până în prezent, tratamentele vor fi disponibile numai într-o singură locație în Union Square din New York pentru următoarele șase-opt săptămâni până când produsul va finaliza faza de testare. Sperăm că vor deveni destul de populare încât Chipotle adaugă mai multe produse dulci în meniu, cum ar fi churros și ciocolată caldă mexicană înghețată (a se vedea mai jos).

ORIGINAL POST: 26 octombrie 2016 la 5:21 p.m.

Chipotle tocmai a renunțat la unele dintre cele mai bune știri posibile astăzi, anunțând că va adăuga deserturi la meniu. Fondatorul companiei, Steve Ells, a declarat pentru Eater că restaurantul testează în prezent două deserturi noi pentru a adăuga la meniu – deși nu dădea deloc detalii. Așa că am venit cu o listă de sugestii creative pentru lanțul mexican rapid-casual, de la geniul tradițional la cel creativ.

Iată toate dulciurile Chipotle ar trebui să servească:

churros

Vreau să spun că acest lucru este evident. (Amintiți-vă cât de nebun a fost internetul pentru “churro frapp” de la Starbucks?) Desigur, vor veni cu sos de caramel sau ciocolată – cu 2 dolari în plus. Deoarece Choc este în plus.