[ACTUALIZAT] Costco New $ 5 Food Court Item este surprinzător de sănătos

UPDATE: 24 mai 2018, ora 11:10 a.m..

Veste bună pentru fanii acai care nu trăiesc pe Coasta de Vest: Potrivit echipei manageriale a lui Costco, Acai Bowls se extinde la magazine la nivel național în luna iunie. În timp ce își aduc deja o culoare în avanposturile din Oregon, California și Hawaii Costco, ele vor fi disponibile la fiecare magazin până la mijlocul lunii, astfel încât ochii tăi să fie curățați atunci când treci curtea de hrană! Între timp, acest Piña Colada Smoothie Bowl ar trebui să te țină deasupra.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Snack @ Costco Hawaii Kai În cele din urmă am încercat acul la Costco. Recunosc, am avut rezerve cu privire la capacitatea lui Costco de a produce în mod obișnuit un bol Acai la fel cum fac pizza. Începând cu pozițiile, am fost plăcut surprins că Costco a folosit căpșuni proaspete și afine … și multe altele. Mă așteptam total la o situație de fructe înghețate, cum ar fi parfumul de iaurt al lui McDonald’s. Mi-a plăcut, de asemenea, amestecul de granola și banană. Acesta a adăugat o mare textură, și chips-uri de banane nu a devenit soggy cum ar granola va în acai boluri. Și nimeni nu se poate plânge de prețul de 4.99 dolari. Din păcate, amestecul real acai nu a fost grozav. Textura era înghețată, iar aroma acai era leșinată. Era ca un sorbet înghețat fără aroma puternică însoțitoare. Personalul a spus că mașina nu funcționa înainte, așa că poate a fost un lot rău …? Dar data viitoare voi incerca sa pot inlocui servirea delicioasa a vaniliei. Pentru cei care au încercat-o, ce credeai? M-am încurcat?

Un post partajat de Chelsea (@chelseaeatshawaii)

ORIGINAL POST: 21 mai 2018 la 4:41 p.m.

Nu există multe locuri pe care să puteți obține un câine fierbinte și o sifon pentru 1.50 dolari, dar instanța de hrană a lui Costco este fericit una dintre ele. Magazinul mare de cutii alimentează, de asemenea, felii de pizza, salate de caesar de pui și sandwich-uri fierbinți pentru doar câțiva dolari, deci nu este deloc surprinzător faptul că cel mai nou produs de prânz este la fel de ieftin pentru buget. Mâncarea în sine, totuși, este mult mai ciudată decât masa medie combo.

Costco ține pasul cu tendințele și adăugând un Bowl Acai la anumite magazine. Bilele de culoare verde purpuriu, care s-au transformat în cafenele la modă în toată țara – de obicei pentru cel puțin 10 dolari un pop – au fost în mod oficial costco. Și costa doar 5 dolari. ��

Cumpărătorii din Hawaii, Oregon și California au împărtășit fotografiile despre gustările frumoase la prânz pe social media și le-au arătat în fruntea fructelor proaspete, Kirkland Signature Granola și cipuri de banane. Nu prea ostenit, Costco.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Schimbător de viață. #costcoacaibowls #reallyhopethisisvegan

Un post distribuit de Nancy Ann (@ nancy_ann23)

Din păcate, bolurile nu par a fi disponibile în orice loc, dar am ajuns la Costco să vedem dacă există planuri de expansiune. Vom actualiza povestea când vom afla mai multe!

Urmați Delish pe Instagram.