Acest stat are restaurante cu cel mai rapid fast-food pe cap de locuitor din America

Indiferent dacă vrem să recunoaștem sau nu, fast-food-ul este un semn distinctiv al acestor mari state ale Americii. McDonald’s, Burger King, Wendy’s și Metro sunt doar o mână dintre numeroasele lanțuri care au început în SUA și sunt un dime o duzină în timp ce conduci de-a lungul intersectelor și prin orașe. Dacă v-ați trezit vreodată treaz noaptea, întrebându-vă unde puteți găsi cele mai rapide îmbinări de alimente, cum se întâmplă, Datafiniti tocmai a făcut numărătoarea pentru dvs..

Informațiile colectate de Datafiniti se bazează pe restaurante fast-food pe cap de locuitor, adică clasamentul se face în ordinea celor mai multe restaurante la 10.000 de locuitori. Venind în primul rând: dulce acasă Alabama, cu 6.3 restaurante fast-food pentru fiecare 10.000 de Alabamians. Nebraska, Virginia de Vest, Oklahoma și Tennessee au rotunjit primele cinci, în timp ce New York, New Jersey și Vermont s-au clasat în partea de jos a celor trei, cu câte 2.1, 2 și 1.9 restaurante fast-food pe cap de locuitor.

imagine

Datafiniti

În funcție de regiune, sudul și vestul țării păstrează cele mai rapide pete, în timp ce pe coastă există mai puține locuri pentru a lua cartofi prajiti pe drum. Vestul are 3,7 restaurante fast-food pe cap de locuitor, iar estul (care este de fapt doar nord-est) are 2,5.

Subway și McDonald’s sunt cele mai văzute pete. Există 20,9 McDonalds pe cap de locuitor în orașul Orlando, FL, singur, și 13,9 Mickey D pe cap de locuitor în Las Vegas, NV, în timp ce contul de metrou pentru mai mult de 18 la sută din toate restaurantele fast food din țară. Ceea ce nu ține cont de date este locul unde sunt vizitate cel mai frecvent locații cu fast-food – dar când există multe Arcade de Aur pe măsură ce ieșiți din Disney World, este greu de spus că nu.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, 30 de dolari, barnesandnoble.com