Acest om a fost numit 911 pentru că ordinul lui McDonald a fost rece

Ajungerea într-o pungă grasă de fast-food pentru a găsi cartofi prăjiți sau un burger este întotdeauna un bummer, da. Dar o urgență? Absolut nu. Un bărbat din Canada ar argumenta altfel – el a sunat 911 pentru că era în hangar când a primit frig McDonald’s via Uber Eats.

După știri CBC, ofițerii au fost chemați la un McDonald’s din Ontario de către omul “iritat” după ce a fost eliberat hamburgerul și cartofii prăjiți. Odată ce au sosit, poliția a reamintit bărbatului că mâncarea rece nu justifică un răspuns de urgență.

Jackie Penman, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Hamilton, a declarat pentru CBC că apelurile frivol 911 sunt mai frecvente decât s-ar putea aștepta. “Sistemul este destinat urgențelor de viață și de deces”.

După ce Departamentul de Poliție din Hamilton a avut un răspuns la un tweet despre apelul de la 911, utilizatorii de Twitter s-au purtat cu jocul cu tematică McDonald’s.

imagine

Hamilton Police Twitter

Se pare că acest lucru ar fi putut fi evitat cu zapping rapid în cuptorul cu microunde, dar asta ar fi fost prea ușor, nu-i așa? Nu trebuie să sunați niciodată despre mâncarea rece 911, indiferent cât de gravă doriți să acoperiți acoperișul gurii cu cartofi friși.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

92 − = 88