Acest lucru este ce se întâmplă la creier atunci când bei un PSL

Sezonul PSL este oficial aici și dacă sunteți pregătit pentru alegerea filtrului Instagram sau planificați să vă îndepărtați de toate lucrurile Starbucks și social media pentru următoarele săptămâni, există ceva ce nu puteți evita: un nebun nebun în creierul tău. Avertisment: Dacă sunteți un fan al PSL, este posibil să nu doriți să citiți mai departe. Ignoranța este o fericire plăcută și dulce.

Probabil știți că PSL-urile nu sunt exact la fel ca să beți un suc verde, dar cât de rău sunt pentru tine? Vreau să spun, este doar o mică băutură și nu este prea mare ca niște frapuri, așa că nu poate fi așa de rău, nu-i așa? Să nu plouați în parada de ceașcă albă și verde, dar băutul unei băuturi sezoniere imită o reacție din creierul tău până la graba pe care o primești de la anumite medicamente dependente. Wowza.

Cofeina este în mod evident dependentă, dar nu este cel mai ofensiv vinovat. Potrivit descoperirilor de la Wired, într-o Grande (în plus față de tot ceea ce a condus bunătatea), primești și un amestec de grăsimi saturate (40% din valoarea zilnică), 240 mg de sodiu, care, potrivit unei Universități Duke studiați, vă inundă creierul cu o grămadă de dopamină care vă lovește înainte ca sângele dumneavoastră să poată absorbi și apoi aveți 50 de grame de zahăr. “Mai ales cand este vorba de zahar intr-o forma lichida pur, fara fibre suficiente pentru a ajuta organismul sa-l absoarba lent in timp, este foarte usor sa obtii atat de mult”, spune Dan Henroid, un dietetician de la Universitatea din California, San Francisco spital.

PSL

Starbucks

Nu numai că bei ceva care este în mod inerent rău pentru corpul tău, dar de asemenea, devii încet și dependent de el, ceea ce continuă să dăuneze sistemului tău, precum și să te afli încet în contul tău bancar.

Vezi acest mesaj pe Instagram

O gustare a #FirstPSL este tot ce este nevoie – Pumpkin Spice Latte se întoarce! # ��☕️

Un post partajat de Starbucks Coffee ☕ (@starbucks)

Dacă sunteți unul dintre cei rezistenți la nebunie, iată doar un alt motiv pentru a vă justifica disprețul, dar pentru toți adepții de acolo puteți menține sacrificiul în numele tuturor plăcilor Instagram – sau să vă faceți propriul cale mai sănătoși PSL acasă.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

2 + 7 =