Acest Lasagna Pan iti permite sa mananci trei mese odata

Acest obiect gadget a fost denumit greșit. Se numește un Lasagna Trio Pan, dar, sincer, titlul se vinde scurt. Poate fi folosit pentru aproape orice – și este un vis pentru oricine gătește pentru o mulțime.

Cu o tigaie, puteți apela la gluten-free, vegan, și Ron Swanson-esque, “dă-mi toate carnea!” prieteni, cu condiția ca rețetele implică aproximativ același timp de gătit. Având în vedere atât de multe caserole și lasagna rețete apel pentru temperaturi de gătit în jur de 350-400, nu este atât de dificil de a face, fie. Am testat-o ​​făcând macaroane și brânză, carne de vită, și tater tot hotdish toate dintr-o dată. A zdrobit-o.

Substanțe cu conținut scăzut de carbohidrați, vegani și iubitori de carne? A nimerit-o.

lasagna Trio Pan

Chelsea Lupkin

Dacă vă simțiți atât de caritabil ca să vă îngrijiți pe consumatorul pretențios din viața dvs., acesta este obiectul gadget pe care îl veți folosi. Poti avea condimentele si amestecurile pe care le doresti – si sa iei toate lucrurile bune pentru rudele ale caror gusturi imbraca mai multe meniuri pentru copii. (Sau, dimpotrivă, dacă îți plac lucrurile fierbinte, fierbinți, fierbinți și soțul tău, nu, nu poți să faci același fel de mâncare de două ori – una picantă, una ușoară – fără a murdări un al doilea tigaie).

lasagna Trio Pan

Chelsea Lupkin

Tigaia a fost într-adevăr o lovitură, dar cu cel mai rar tip de oameni: Cei care iubesc margini crocante maro. Coaceți un băutură obișnuită de brânză în acest băiat rău, și fiecare felie are doar criza potrivită.

Este un fel de lucru pe care ar putea fi o lovitură Bazin cu rechini – și să te întrebi simultan: “De ce nu m-am gândit la ceva atât de simplu, dar genial ?!” și “ÎNCĂLZIREAȚI-VĂ ȘI IAȚI BANII MELE!”

Puteți găsi tigaia la magazinele Bath Bath & Beyond, Walmart și pe Amazon.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

69 − = 68