Acest lanț cinematografic are cel mai uimitor meniu “Panther negru”

Pantera neagră nu se deschide oficial până pe 16 februarie, dar deja au fost vândute mai multe bilete de avans decât orice alt film Marvel din istorie. Chiar și Lupita Nyong’o, care a jucat în film, nu a putut obține un bilet.

Cu toata hype-ul din jurul filmului, lanțul de teatru upscale Alamo Drafthouse a decis să facă vizionările chiar mai speciale cu un meniu inspirat de lumea Wakanda. Dacă ați fost destul de norocoși să vă luați un bilet la unul dintre teatrele spațioase și prietenoase cu alimentele, pregătiți-vă să mâncați ca un rege sau regină.

Chef Brad Sorenson, care a concurat pe Reteaua alimentara Star și un episod din Tocat, a dezvoltat meniul pentru Alamo Drafthouse, unde lucrează la echipa culinară. Deși națiunea secretă a lui Wakanda este o locație fictivă, Sorenson sa inspirat din “țara adiacentă Wakanda din Etiopia”.

imagine

Alamo Drafthouse

Sorenson a spus blogului Alamo Drafthouse că sa concentrat pe utilizarea condimentelor de berbere și a niter kibbeh, ambele fiind ingrediente comune în Etiopia. Berbere, un amestec de chilă, usturoi și ghimbir, este încorporat în toate felurile de mâncare, în timp ce untul, condimentat cu berbere și mai mult usturoi și ghimbir, își găsește drumul spre popcorn.

Acestea sunt feluri de mâncare care pot fi comandate de la Alamo:

 • Niter Kibbeh Popcorn
 • Waadii Berbere Spiced Wings – Aripile de pui condimentate cu mirodenii de berberi, servite cu o baie de iaurt cu semințe de nigella – usturoi
 • Cafea africană și ghimbirul condimentat cu ghimbir – Vanilie moale servi amestecat cu cafea africană, ghimbir, scorțișoară, și berbec condiment (Adăugați băutură la ea pentru câțiva dolari în plus!)
 • Dabo Kolo – Breadstick-uri moi, coapte la comanda, condimentate cu orz prăjit, semințe de nigella, susan și busuioc

  imagine

  Alamo Drafthouse

  Pantera neagră mâncăruri inspirat sunt disponibile acum la locațiile Alamo Drafthouse pentru o perioadă limitată de timp.

  Urmați Delish pe Instagram.

  Descărcați programul Delish aplicaţia.