Acest cuptor de prăjitor cu prăjitor de gătit Cuisinart este mai mic de 200 de dolari în această săptămână

Când un aparat servește șapte funcții diferite – inclusiv făcând alimente sănătoase – merită spațiul contra. Frigiderul de prăjitor cu prăjitor de gătit cu prăjitor de gătit de la Cuisinart funcționează ca o prăjitor de aer, cuptor cu convecție și carne de pui cu convecție și poate fi folosit pentru a coace, a se rode, a încălzi și a aduce pâine prăjită. Cea mai bună veste: în prezent, este înnebunită la vânzare la Macy’s.

Ca parte a vânzării de vară a magazinului de vânzări, cuptorul de 290 dolari este marcat până acum la 199,99 dolari, până luni, 25 iunie. Deoarece este de peste 49 dolari, veți primi, de asemenea, transport gratuit pe aparat.

CUMPARĂ ACUM 199,99 dolari, macys.com

imagine

Macy

Friteuza din oțel inoxidabil are un fan fan destul de mare: Din aproape 800 de recenzii, 552 au dat cinci stele. Un comentator a spus că prăjitorul de aer are funcția de gătit rapid și cuptorul nu “încălzește casa” ca un cuptor obișnuit. De asemenea, “scade mirosul de gătit”, spune Jody S..

Friteuza funcționează pentru tone mai mult decât cartofii prăjiți – revizorii menționează făcând pâine de banane, cotlete de porc, burgeri de brânză și biscuiți în cuptorul de prăjituri (puteți încerca și acestea!). În ceea ce privește instrumentul în sine, vine cu un raft pentru cuptor, tava de coacere și coșul pentru prăjitor de aer, și este destul de spațios. Este suficient de mare pentru AirFry de până la trei kilograme de mâncare, prajeste șase felii de pâine, coace un pui de patru kilograme sau gătește o pizza de 12 “.

Urmați Delish pe Instagram.