Acest Avocado de 5-Pound, de 12 inci, ar putea stabili un nou record mondial

Sfântă guacamole, asta e una masiv bucată de fructe. Pamela Wang din Kealakekua, Hawaii a descoperit un avocado de 5 kilograme, de 3,68 de uncie care ar putea pretinde un râvnit Guinness World Record pentru cel mai greu avocado din lume. Înregistrările anterioare sunt deținute de Gabriel Ramirez Nahim din Venezuela, care a crescut în anul 2009 cu un avocado de 4,2 lire și 13,2 uncii.

“Sunt destul de încrezător că avem un câștigător aici!” Wang îi spune lui Delish despre trofeul ei de 12 inchi. “Acesta este unul foarte avocado special. “

imagine

Wang ținând celebrul ei fruct.
Cu amabilitate Pamela Wang

Wang, consultant Mary Kay și rezident pe termen lung din Hawaii, și soțul ei au trei arbori de avocado înalți de 50 de picioare pe linia proprietății, cu “sute de” fructe pe fiecare copac. A fost într-o plimbare de duminică dimineață, în noiembrie, că a dat peste potențialul ei de înregistrare.

“Pur și simplu am stabilit acolo, pe teren, cel mai mare avocado pe care l-am văzut vreodată”, spune ea. “A fost un miracol că nu a fost deteriorat și nimeni nu a condus-o cu o mașină sau a susținut-o”.

Wang a luat-o (“A fost asa de greu! “, a spus ea) și a adus-o la Pure Kona Green Market din apropiere, unde prietenii, familia și membrii comunității nu puteau să-și păstreze entuziasmul față de bucata gigantică de fructe.

“Am pus-o pe ecran și oamenii au venit literalmente să ia fotografiile lor cu avocado”, spune Wang, o mamă de doi. “A devenit o celebritate!”

imagine

Cu un ziar, pentru comparație.
Cu amabilitate Pamela Wang

După ce a cântărit posesia ei prețioasă sub supravegherea lui Ken Love, director executiv al producătorilor de fructe tropicale din Hawaii, Wang a depus o cerere la Cartea Recordurilor Mondiale (o scală oficială și o prezență de experți au fost ambele necesare la cântărire).

“Putem confirma că am primit o cerere,” spune purtătorul de cuvânt al Guinness, Elizabeth Montoya, lui Delish. “Echipa noastră de gestionare a înregistrărilor va trebui să revizuiască probele prezentate de solicitant.”

imagine

Împărțirea posesiunii prețioase a lui Wang.
Cu amabilitate Pamela Wang

Procesul de revizuire – care necesită declarații oficiale, fotografii și videoclipuri care documentează încercarea și alte materiale – poate dura până la 12-15 săptămâni, de vreme ce Guinness primește aproximativ 1.000 de aplicații pe săptămână.

“După ce toate dovezile solicitate sunt revizuite, [echipa] va putea să verifice dacă elementul stabilit sau a rupt un titlu Guinness World Records”, spune Montoya.

imagine
Mâncarea

Cu amabilitate Pamela Wang

Wang nu-i deranjează așteptarea. Ea a hotărât să treacă timpul prin a vedea cum are gustul ei potențial de distrugere a înregistrărilor. Deci, ea a tăiat-o deschisă și a împărțit-o cu prietenii la o cafenea locală, imediat după ce a depus cererea de Guinness.

“Cel mai bun mod de a manca un avocado este sa-l mananci singur, nu fac niciodata guacamole, prefer sa iau felii sau bucati si sa o iau cu oua sau sa-l pui la toast, pentru ca adevarata aroma a fructului vine atunci cand mananci este clar “, spune ea. “Acest avocado a fost deosebit de delicios, a fost cremos și unt, cu o ușoară dulceață.

“În plus, cred că a gustat delicios pentru că este un potențial câștigător!”

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.

Добавить комментарий

*

17 − 13 =