Această perie este de fapt un balon

Dintre toate darurile absurde de gag acolo, acest balon de perie este în propria sa categorie de peste-sus. La început, e hilar – o ceașcă care arată exact ca peria mea circa-2001 Goodies! – și practic ciudat, în acel mod ilicit de contrabandă (cu excepția cazului în care este BYOB). Apoi, se transformă un fel de întuneric: cum, exact, sunt oamenii care folosesc acest lucru?

Perie de păr Flask

John Komar

Ne-a atras atenția asupra celor evideni: Toată lumea știe pe cineva care a mers la distracții grele pentru a contrabanda o băutură – fie că este vorba de băutură sau de apă îmbuteliată – pentru a evita să plătească prețurile ridicate de orice tip de lichid la un festival de muzică sau teatru. (Serios, 6,50 dolari pentru 16 uncii de Polonia Springs ?! Glumești, nu?) Acesta este cadou gag pentru acea persoană. Pentru persoana care iubește o băutură atât de mult încât să întrebați dacă el sau ea se învecinează cu dependența, acest “Stealth Flask” și un “așa ești tu!” nota este doar o idee proastă, rea.

Perie de păr Flask

John Komar

Desigur, deși flaconul este proiectat de o companie numită Smuggle Your Booze, Inc. (da, acesta este numele său real), nu trebuie folosit pentru alcool. Acesta deține 6 uncii, astfel încât, teoretic, îl puteți umple cu sprâncene, sos de caramel sau cu o dietă Pepsi, dacă sunteți un fanatizat prins într-o lume a Coca-Cola – cum ar fi Disney World,.

Perie de păr flask

John Komar

Râzi acum, dar te vei lovi în ziua în care te confrunți cu o urgență de înghețată și singurul lucru care te separă de fericire și fericire este o grămadă de strope de curcubeu.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

8 + 2 =