Această jachetă de iarnă cu cheie mică deține 12 beri

Când este rece afară, există doar două lucruri care pot ajuta: o mulțime de straturi sau o pătură de lichior. Preferabil amândouă. Șeful 686xPBR Sixer, o geacă izolată de geniu, ușurează păstrarea căldurii și o temperatură de bere de o zi.

Compania de îmbrăcăminte pentru sport 686 și Pabst Blue Ribbon au colaborat la proiect în toamna anului trecut, iar în timp ce jachetele sunt ediție limitată, mai sunt încă câteva rămase pe site-ul magazinului. Fiecare jacheta stochează 12 beri într-o varietate de locații mascate. Există buzunare frontale căptușite pentru a păstra berea rece și echipate cu elastic de compresie pentru a menține buteliile stabile (fără bere tremurată aici), și un “buzunar în buzunar coozie” pentru a ține berea în care lucrați în prezent.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Legătura în bio. �� @ brettesser știe cum să folosească Jacket 686 x @pabstblueribbon Sixer. Nu este prezentat: alte cinci buzunare ascunse în interiorul sacoului. Se potrivește în total 11 băuturi. Luați vremurile bune cu dvs., indiferent unde vă deplasați – disponibile la 686.com și la comercianții cu amănuntul mai buni.

Un post partajat de 686 Technical Apparel (@ 686)

Există, de asemenea, un buzunar răcit cu fermoar în piept, o plasă de căptușire din interiorul sacoului care deține patru băieți înalți și încă doi pe piept. Acest sacou vă transformă practic într-o bodega de mers pe jos. Ea este îndreptată spre snowboarderi sau schiori care petrec o zi pe pârtii, dar este la fel de utilă și pentru o zi de pescuit sau rătăcire în jurul unei cabane de schi.

Jacheta se vinde pentru 250 de dolari, și vine cu un breloc pentru breloc, pentru că, bineînțeles. În ceea ce privește jacheta în sine, este făcută cu aer-flo mesh lined sub brațe și infiDRY Fabric. De asemenea, are logo-ul PBR și expresii ascunse precum “Ce veți avea?”

Vezi acest mesaj pe Instagram

O privire mai bună asupra noului Jacket Sixer, care deține 11 băuturi (dar suntem destul de siguri că un al 12-lea poate fi umplute acolo). Disponibil acum. Explorați mai profund, link-ul nostru bio. #SixerJacket #alwayswarmalwaysdry

Un post partajat de 686 Technical Apparel (@ 686)

Într-un videoclip cu jacheta, 686 fondator și CEO Michael Akira West și managerul de marketing PBR Lifestyle Steve Nilsen spun că au fost prieteni de ani de zile și că colaborarea a fost o extensie naturală a celor două mărci.

“Suntem deținute în mod independent, nu răspundem nimănui”, spune Nilsen despre PBR și 686. “Vom întotdeauna să ne uităm la modul nostru de a face lucruri și să urmăm ceea ce fac toți ceilalți”.

h / t Thrillist

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

37 − 36 =