Această competiție “Dancing With the Stars” se deschide în legătură cu câștigul în greutate de 70 de lire

În ultimii doi ani, Micile mincinoase drăguțe starul Sasha Pieterse sa confruntat cu o sumă nebună de comentarii pline de spirit online despre greutatea ei. Doar 12 când a început PLL, corpul ei era obligat să se schimbe, dar un dezechilibru hormonal ia determinat să câștige o greutate semnificativă spre sfârșitul rundei spectacolului.

Pieterse a fost deschisă pentru luptele sale cu imaginea corpului și pentru a-și stăpâni sănătatea sub control asupra Instagram și a vorbit public despre aceasta pentru prima dată pe Dansând cu stelele în această săptămână, pe care o concurează în prezent cu partenerul Gleb Savchenko.

Un Pieterse emoțional ia spus lui Savchenko că a câștigat în jur de 70 de lire sterline în ultimii doi ani și, pentru o vreme, nu știa de ce schimbase corpul ei.

“Nu am avut nici un fel de rezolvare”, a spus ea.

Pentru a face lucrurile să se înrăutățească, ea a început să primească o mulțime de comentarii neobișnuite cu privire la mass-media sociale, cu oameni care îi chemau grăsimea și întrebă dacă era însărcinată.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Pentru fanii mei incredibili și iubitori, Cuvintele nu pot exprima cât de uimit sunt de tine! Sunt atât de recunoscător pentru afecțiunea pe care o ai pentru mine, Alison, și Doamne! Noi / eu nu aș fi putut face să se întâmple fără tine! Am sa fac ceea ce imi place in fiecare zi pentru voi! Așa cum mulți dintre voi ați observat, trupul meu a trecut prin unele schimbări și vreau să curăț aerul și să vă dau o explicație. M-am confruntat cu un dezechilibru hormonal rău care mi-a aruncat complet corpul. Vreau să vă asigur că sunt sănătoasă și că totul este pe drumul cel bun! Mulțumesc tuturor celor care au fost în colțul meu! Trăim într-o astfel de societate mentală a judecătorilor care pune tot felul de defecte, inclusiv creșterea în greutate, în aceeași categorie. Și pentru aceia dintre voi care se luptă cu orice problemă de sănătate, dezechilibru hormonal și creștere în greutate de orice fel vă încurajez și vă încurajez să vă rog să vă ocupați de ea într-un conac sanatos. Tu și sănătatea ta sunt ceea ce contează, nu opiniile și ipotezele altora despre tine. Să devii sănătos nu înseamnă doar să lucrezi și să mănânci drept (dar extrem de important) este și despre faptul că te înconjoara cu cei care te interesează și te doresc să te văd reușind și să devii cel mai bun pe care îl poți fi. Îmi iubesc fiecare dintre voi și vă țin pe toți dragi în inima mea! Xoxoxox Sasha

Un post partajat de Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse)

“A fost foarte rău cum au reacționat oamenii”, a explicat Pieterse. “Erau furioși sau nebuni că arătau așa. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată”.

Ea a explicat foarte recent că a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic, o tulburare hormonală asociată cu creșterea în greutate, perioadele neregulate și dificultatea de a pierde în greutate. În cele din urmă, știa de ce dimensiunea ei se schimbase atât de drastic. Acum, ea dorește să conștientizeze tulburarea, care deseori nu este diagnosticată.

Practica pentru spectacol a ajutat-o ​​să înceapă să piardă în greutate și de la începerea antrenamentului DWTS, Pieterse spune că a pierdut 15 kilograme. Mai important, ea începe să se simtă ca ea însăși din nou. Pentru noaptea latină, a dansat la “Cele mai multe fete”, cântecul pop al lui Hailee Steinfeld, care a rezonat cu Pieterse pentru mesajul său pozitiv.

După spectacol, Pieterse ia spus lui Erin Andrews: “Mă simt ca și când am fost întotdeauna o persoană fericită și am fost atât de binecuvântată de o familie și prieteni uimitoare, dar am trecut printr-o perioadă dificilă, așa că simt ca și mine din nou, înseamnă lumea, cinstit. “

Cu ea a alerga pe DWTS continuă și viitoare PLL spin-off pe Freeform, Pieterse este prea ocupat pentru a se concentra pe haters oricum.

Check Out noua serie Delish, WTFood:

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

− 1 = 6