Această aromă de New Ben & Jerry este disponibilă numai la țintă

Există două școli de gândire când vine vorba de amestec: completați-l cu nuci, semințe și alte gustări sănătoase (weirdos) sau maximizați ciocolata. Puteți să ghiciți la ce tabără Ben & Jerry se încadrează.

În această vară, gigantul de înghețată are o nouă aromă care scoate o rotație super-dulce pe amestec de trasee. Glampfire Trail Mix combină înghețată cu ciocolată, roșii de marshmallow, roșii de covrigi crocabili și migdale acoperite cu fudge. Alimentare cu alimente vândută pentru cantitatea de marshmallow implicată, numindu-i o “piscină de marshmallow” în revizuirea noului său gust, și asemănătoare cu turturea de covrigi, se învârte în crackerul lui Graham, Ben & Jerry. S-ar putea să vă amintiți de la arome cum ar fi Strawberry Cheesecake și Coconut Seven Layer Bar.

Potrivit lui Ben & Jerry’s, aroma este “inspirată de povestirile glampfire ale unor excursii în aer liber pline de bucurie interioară”. Pentru a obține acest lucru, va trebui să vă îndreptați către civilizație … sau cel puțin până la Target, unde este vorba de rapoarte despre consumul de vară exclusiv de vară. Aroma este deja pe site-ul Target, deși nu este disponibilă pentru a cumpăra online, din păcate.

Al doilea arome de vară din Ben & Jerry pune cel mai bun desert de vară într-o halbă cu Gimme S’more. Începe cu o înghețată prăjită de marshmallow (YUM) și se amestecă în bufete de ciocolată, cocoșă de graham și viță de vie. Norocos pentru noi, este deja în magazine.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ben & Jerry a lansat două arome de înghețată noi astăzi! Gimme S’more este un lot limitat și are o bază marshmallow toasted cu ciocolată cookie swirls, graham cracker crape, și fulgi fudge. Glampfire Trail Mix este un Target exclusiv și are o bază de ciocolată cu crunchy covrigei covrigi, marshmallow swirls, și migdale acoperite cu fudge. Sunt ușor bummed această aromă nu include mini DJ ciocolată Roombas. �� Recenzii în curând!

Un post partajat de @ candyhunting pe

Urmați Delish pe Instagram.