9 milioane de oameni au vizionat această “Zombie Banana” Life Hack

Știți că puteți păstra mai proaspete bananele prin împachetarea învelișului plastic în jurul tijei și le puteți spori rapid prin depozitarea lor în saci de hârtie, dar odată ce coaja s-a rumenit, nu există timp de întoarcere.

Sau așa părea, până când un utilizator YouTube a postat acest hacker de viață “Zombie Banana”.

În film, Brandon Queen ia o banană de culoare neagră, o plasează într-o pungă de Ziploc umplută cu orez nepregătit – la fel cum ai revigora un telefon mobil cu apă – lăsându-l închis timp de o oră pentru a “scoate umezeala” și sablare cu un uscător de păr pe setare rece. Chiar în fața ochilor, banana se întoarce la galben strălucitor și abia folosit.

Mai mult de 9 milioane de persoane au vizionat videoclipul, împreună cu comentatori de peste 1000 de persoane care dezbat o întrebare care arde:?

Din păcate, nu – cel puțin nu bananele care au putrezit de-a lungul timpului, potrivit Snopes, un site legendar urban-debunking. Coaja unei banane poate deveni maro dacă este introdusă în frigider sau congelator și, teoretic, scoaterea umidității și uscarea acestora ar putea restaurați-le la luciu galben decojite, ipoteza IFLScience.com.

Videoclipul a stimulat videoclipurile care testează metoda Queen, care susțin în continuare convingerea că acest hack este rău:

Acesta include acest videoclip, în care utilizatorul testează o banană rumenită, veche de o săptămână, una care este rumenită de refrigerare și una care este rumenită în congelator. (Spoiler: niciun lucru.)

Dacă sunteți încă pe gard, luați în considerare acest lucru: biologia reginei îl descrie ca un cititor hipnotizator / minte care “împinge limitele magiei și hipnozelor”. Aceasta este o parte din ceea ce face acest video atât de incredibil de vizionat – el învinge Internet-uri-atât de popular de viață hack video (până la alb, toate capacele Impact font pentru intro), și el a explicat cu atenție hack-ul în așa fel că pare să aibă sens – da, orezul fiert nu scoate umezeală din lucruri! Da, un uscător de suflare usucă lucrurile! – vă permite să suspendați neîncrederea, chiar dacă pentru moment, la fel ca una dintre performanțele stradale ale lui David Blaine sau Criss Angel.

Linia de fund: Vă aplaudăm, dle Queen, pentru videoclipul dvs. inteligent și ne vom salva bananele rumenite pentru niște smântânări nebunești și pâine de banane.

Urmăriți Delish pe Instagram.