5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vizita noul magazin “HomeGoods”, Homesense

Dacă vă petreceți deja majoritatea week-end-urilor săpate pe rafturile de la HomeGoods, pregătiți-vă să vă pierdeți și mai multe din weekend-urile dvs. Lanțul deschide o serie de magazine de soră denumite Homesense și există și mai multe bunuri de a alege. Lanțul, care a deschis cel de-al doilea magazin din S.U.A., pe 7 septembrie, în East Hanover, New Jersey, promite o selecție mai atentă a decorurilor, cadourilor și accesorilor de acasă decât articolele gratuite HomeGoods.

Dar Homesense nu a ignorat partea cea mai subevaluată a produselor HomeGoods: mâncarea. HomeSense oferă o secțiune completă pentru iubitorii de alimente pe care le numește “Piața de divertisment”. Acolo, puteți găsi toate consumabilele de bucătărie de care aveți nevoie, plus mâncăruri care arată mult mai cochete decât eticheta de preț. Deși, la fel ca produsele HomeGoods, inventarul se va schimba în mod constant la Homesense, în funcție de momentul în care și unde faceți cumpărăturile.

Iată ce pot găsi iubitorii de hrană la Homesense, care va deschide încă două magazine în Massachusetts și New Jersey în acest an.

1. Este un paradis al brutarului.

Homesense baking supplies

Megan Friedman

În timpul unei previziuni media a magazinului East Hanover, au existat coridoare pline de vase de coacere de toate formele și dimensiunile, plus cești de măsurare, șuruburi, pini, spatule și alte gadget-uri de coacere. În plus, mulți dintre ei au venit în culori pastelate sau curcubeu drăguțe pentru a vă face produsul finit și mai mult Pinterest-vrednic.

2. Apasa pe sectiunea Pasta.

Homesense pasta

Megan Friedman

Locația din East Hanover avea o secțiune dedicată în mod special alimentelor italiene, ceea ce înseamnă, în mod natural, o tonă de paste, plus sosuri și alte toppinguri. Este logic ca Homesense să stocheze o mulțime de paste, deoarece este un bun uscat care poate dura un timp pe rafturi. Și, deși eticheta de preț este mai mare decât cea tipică tipică de marcă comercială alimentară, este în continuare bună în comparație cu selecția cocoșilor de la magazine precum Whole Foods.

3. Poți găsi deserturi și cafea, nu vei ajunge altundeva.

Homesense coffee and desserts

Megan Friedman

Ca parte a tematicii continue a Italiei, Homesense a avut o expunere speciala a cafelei italiene, plus biscotti si alte deserturi importate din Italia. Și, deși fiecare magazin probabil nu va avea aceleași afișări tot timpul, asigurați-vă că urmăriți tratamentele din alte țări.

4. Această secțiune este perfectă pentru “Gândirea de tine” Cadouri.

Homesense jams

Megan Friedman

Indiferent că sunteți în căutarea unui cadou de mâncare sau doar o nouă rutină pentru micul dejun, există mai multe rafturi pline de gemuri și se răspândesc în borcane de sticlă pregătite pentru a vă lua acasă. Această secțiune include, de asemenea, miere, ulei de măsline, gustări de fructe și chiar mai multe cookie-uri.

5. Nu verificați fără a le verifica.

Homesense candies

Megan Friedman

Linia de check-out de la Homesense are multe impulsuri drăguțe, de la decorațiuni sezoniere până la artă de perete, până la drăguțe. Dar, când ajungi la registrul actual, vine partea cea mai periculoasă: bomboana. Dulciurile arată gustos, iar mulți vin, de asemenea, în ambalaje drăguțe și vintage, care vă vor face să doriți să le instalați, apoi să le devorați.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.