5 lucruri Katie Lee are de a-și menține corpul ei de plajă pe an

Katie Lee își petrece în fiecare zi înconjurată de mâncare. Fie că se ocupă de rețete pentru cartea de bucate următoare, fie că încearcă să gătească un fel de mâncare pe masa ei de gătit – se întâlnește în timpul zilei, Bucataria, tentația de a lua gustări (și gustări și gustări) este prea reală. Și, în plus, ea este gazda Cooking Channel’s Beach Bites, ceea ce înseamnă că petrece mult timp într-un bikini – și caută Ilustrație sportivă de costume de baie-calibrul se încadrează în el.

În timp ce știm cu toții, adânc în jos, că un corp de bikini este doar tu te-ai balansat de două bucăți, este de înțeles să se întrebe ce este secretul ei. Ce treabă merge în a se potrivi așa, și necesită o voință super-umană și un nivel de sacrificiu pe care nici un muritor nu-l poate suporta?

Într-un interviu recent, Lee a împărtășit exact ceea ce face – și cea pe care o tratează nu se poate abate.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Eu țip, țipi ������ (Costumul de baie este #oscardelarenta pentru @flagpole ��) #cookingchannel

Un post distribuit de Katie Lee (@katieleekitchen)

Ea se bate la același mic dejun în fiecare zi.

Lee începe ziua cu o mulțime de proteine ​​și probiotice. În fiecare dimineață, este același lucru: fructe, iaurt grec și granola.

Jurcă prin prăjituri proaspete.

Dacă se simte gustată între mese, steaua rețelei alimentare alunecă automat și optează pentru fructe proaspete, o mână de nuci sau legume crude. “Gustarea mea preferată este aceeași gustare pe care mama mi-a făcut-o după școală – un măr cu unt de arahide”, a spus ea.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ohhh heyyy! Mâncăruri prietenoase pentru buget, care vin pe #TheKitchen @ foodnetwork! Arată astăzi �� # teorie �� # cadru �� # jimmychoo #dianamitchelljewlery #ootd

Un post distribuit de Katie Lee (@katieleekitchen)

Își menține Lean pentru prânz și cină.

Deoarece slujba ei de zi necesită multă degustare pe măsură ce gătește, Lee se lipeste de o salată pentru prânz în cele mai multe zile. Cina este când amestecă lucrurile. Unele dintre mâncărurile sale de mâncare de săptămâna trecută: parmă de pui, pește la grătar și preluare chineză.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Nopțile de duminică sunt pentru chinezi … mai mult pe povestea mea insta .. #HopKeeRestaurant este ���� #chinatown #iloveny

Un post distribuit de Katie Lee (@katieleekitchen)

Ea a avut acest lucru în comun cu Gwyneth Paltrow.

Lee este un mare fan al metodei Tracy Anderson, pe care Paltrow o acordă pentru fizicul său slab. Ea urmărește rutinele antrenorului de 90 de minute cinci sau șase zile pe săptămână. “Este un angajament de timp, dar mănânc atât de mult la locul de muncă încât trebuie să-l echilibrez”, explică Lee. “Sunt cu siguranță zile când nu mă simt așa, dar îmi amintesc când v-ați dus vreodată la sala de sport și ați spus:” Aș vrea să nu vin? ” Nu!”

Vezi acest mesaj pe Instagram

Vreau să dansez cu cineva ������������ @ evanleebreed #tracyandersonmethod #summerbodiesaremadeinwinter #workout #tamily

Un post distribuit de Katie Lee (@katieleekitchen)

Ea își taie un pic de slăbiciune.

Deși Lee tinde să mănânce sănătos în cea mai mare parte, asta nu înseamnă că ea coace feluri de mâncare pe care nu le-a încercat niciodată. Bucătarul nu poate rezista să mănânce Peeps direct din pachet, iar când brandul i-a cerut recent să biciureze câteva deserturi la Festivalul de vinuri și alimente de la South Beach, sa întors la o rețetă pe care o face în fiecare primăvară – bare de șapte straturi – punerea lor cu pui de marshmallow cu aroma de nuca de cocos. “Nu mă simt rău pentru a avea o mică îngăduință”, a spus ea. – Eu doar lucrez la el.

La urma urmei, odată ce ai ajuns prin cercurile fără brațe ale lui Anderon și prin lovituri de măgari, merită un tratament.

Urmați Delish pe Instagram.