15 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a mânca un alt pop-tart

Dacă nu ați avut niciodată un pop-tart, unii ar putea întreba dacă ați avut vreodată o copilărie (nu noi, dar cu siguranță, cineva). Acestea sunt una din acele mâncăruri din copilarie tipic, cum ar fi ceașcă de hostess de hostess sau de prăjituri.

În ultimii ani, însă, brandul devine tot mai inovator ca niciodată, eliberând tot felul de arome noi nebunești – pepene roșii matase, aluat arțar și aluat cookie de ciocolată – de exemplu, ceea ce ne-a făcut să facem o adâncime în clasic pentru a obține povestea din spatele produselor de patiserie iconice.

1. Sunt în băuturi.

Nu, nu vorbim de alcool cu ​​aromă de tip Pop-Tart (acele imagini Pinnacle-esque care circulă online sunt, din păcate, o glumă), dar marca a lucrat la un parteneriat de băut, eliberând două noi arome de Pop-Tarts cu A & W acest Mai: Beer Root și Orange Crush.

Ambele tratamente cu glazură au o umplutură cu infuzie de sodiu, care a durat ceva timp pentru a obține exact.

“Acesta este unul dintre lucrurile pe care începem să le explorăm – mai multe mashups de arome care sunt interesante și unice”, spune directorul de marketing Angela Gusse. “Stim ca consumatorii, in special adolescentii, iubesc arome neasteptate”.

Rădăcină Beer Pop-Tarts
Pop-tarte

2. Ei au inspirat, de asemenea, o fotografie.

Deși Pop-Tarts nu are oficial lichior, asta nu înseamnă că barmanii inteligenți nu au încercat să-și facă propriul amestec inspirat de patiserie. Mai multe site-uri enumeră rețeta pentru o “Wild Berry Pop-Tart Shot”, care este, în esență, un amestec perfect de vodcă de salcâm, Vodka Smirnoff și Schnapps de căpșuni.

3. Trei arome extrasează restul.

De-a lungul anilor, Pop-Tart a lansat zeci de arome, dar două clasice au depășit restul: Frunze de căpșuni și brânză de zahăr brun. Un plus mai recent, S’mores, cuprinde primele trei arome cele mai vândute în istoria companiei, spune Gusse.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Mic dejun de campioni Știu că este tehnic de primăvară, dar există zăpadă pe pământ, așa că voi picta în toate nuanțele de primăvară în speranța natura devine indiciu.

Un post partajat de ��sarah (și josh ��) �� (@hazel_and_bean) pe

4. În NYC a fost un restaurant cu tematică “Pop-Tart”.

În 2010, compania a deschis Pop-Tarts World în Times Square, un magazin pop-up temporar, care vinde tot felul de tratamente pe bază de Pop-Tarts, cum ar fi sushi (trei arome de patiserie înfășurate într-un fruct) și roșii de scorțișoară în vârf cu Pop-Tarts sfărâmate New York Times raportat.

5. Unele magazine vând aromele pe care nu le puteți găsi oriunde.

La fel ca M & Ms și Oreo, Pop-Tart lucrează adesea cu comercianții cu amănuntul pentru a crea arome limitate în edițiile pe care le puteți găsi numai la acel magazin. La Clubul lui Sam, de exemplu, puteți să înfrângeți o patiserie patriotică roșie, albă și de prăjituri de prăjituri, care conține o umplutură de cireșe, glazură albastră și sprâncene în formă de stea albă.

Roșu, White & Berry Pop-Tarts

Flickr / Mike Mozart

6. Oamenii dezbat cu adevărat cum să le mănânce.

La sediul Pop-Tarts din Michigan, există o singură întrebare care împarte compania la fel ca și alta: ar trebui să fie prăjite Pop-Tarts?

“Avem dezbateri aprinse despre asta”, râde Gusse. “În jur de jumătate de jurământ trebuie să fie prăjite, iar cealaltă jumătate spune că nu ar trebui să fie. Oamenii pot fi foarte pasionați de asta”.

7. Pop-Tarts a inspirat o melodie de tip “Family Guy”.

Desene animate celebrează și distrează distracția la cultura pop, iar Pop-Tarts nu fac excepție. În anul 2014, două dintre vedetele show-ului, Peter Griffin și Quagmire, încep o trupă populară și au un cântec întreg dedicat felului în care “e bine” să pună untul pe un pop-tart.

Am putea elabora mai departe, dar ar fi bine să o vedeți pentru dvs.: