15 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a mânca la Burger King

Burger King a fost mult timp în conflict cu lanțul de burger rival, McDonald’s. Și dacă aveți un favorit sau nu, nu există nici o negare că Whopper este o fiară de burger pe cont propriu. Și chiar dacă vă considerați un fan BK, aveți multe de știut despre acele restaurante acoperite cu albastru decât vă puteți imagina. Iată detaliile interioare.

1. Totul a început în 1954.

Keith G Cramer, care deținea restaurantul Keith’s Drive-In din Daytona Beach, FL, a încheiat un parteneriat cu tatăl său pentru a începe compania.

imagine

2. A fost inițial numit Insta-Burger King.

Deși McDonald a pornit din punct de vedere tehnic tendința de răsturnare rapidă a burgerilor, Burger King original a pus tema “Insta-” față și centru.

imagine

3. Episcopul a fost în jur de 1957.

După ce francizele de la Miami, James McLamore și David Edgerton au cumpărat compania, au redenumit-o pur și simplu Burger King și și-au creat patch-ul de semnătură, Whopper.

imagine

Regele burgerilor

4. În Australia se numește Hungry Jack’s.

Din cauza legilor privind drepturile de autor care protejează numele Burger King cu o altă companie australiană, BK a trebuit să meargă cu Jacks Hungry (numit după unul dintre francizorii săi) Down Under și se mai spune că astăzi.

imagine

S-a înfricoșat Jack

5. Există un burger de menaj secret, de 800 de calorii.

Se numește Burgerul de sinucidere și este complet peste cap. Inclusiv patru patch-uri de burger, patru felii de brânză, șuncă și sos special, conține 800 de calorii, 175 mg colesterol și 2430 mg sodiu.

imagine

6. O coroană Burger King = livrare nesfârșită de burger și cartofi prăjiți.

Celebrități precum Hugh Laurie, Jennifer Hudson, George Lucas, Robert Downey Jr. și Jay Leno au cărțile de aur râvnite. Atât Laurie, cât și Leno au comentat despre gravitatea avantajelor sale și despre respectul pe care îl câștigă. “Deci îmi comand mâncarea și tipul spune:” Asta-i 11 $ “, a spus Leno Zicală într-un interviu din 2008. “Eu spun,” Bine, te duci aici “și să-i dai cardul. Reacția lui a fost uimitoare: – Unde ai primit asta? Nu a fost impresionat de faptul ca am fost la The Tonight Show sau chiar ca am condus un Porsche Carrera GT. El a fost mai impresionat de aceasta piesa de plastic.

imagine
Regele burgerilor

7. Sarah Michelle Gellar a promovat Burger King ca un copil.

Check out reclama ei din 1981, unde ea-gasp! -Nu blondă, dar caută super drăguț. Și un pic de sassy. Mai mult, se pare că aceasta a fost una dintre primele ei concerte înainte de a debuta în 1983 O invazie a confidențialității, așa că ar putea avea BK să-i mulțumească pentru vechea sa poveste de la Buffy.

Добавить комментарий

*

− 5 = 5