13 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a comanda Pizza Hut

Pizza este probabil deja junk food-ul dvs. preferat, dar dacă sunteți în grabbing o felie la fel de mult ca noi suntem atunci trebuie să știți câteva lucruri despre unul dintre magazinele de top din țară. Pizza Hut este mai mult decât un acoperiș roșu care alimentează cutii de pizza care se dublează ca proiectoare. Iată tot ce trebuie să știți despre marca înainte de a vă comanda placinta preferată.

1. Cinci dolari pot obține o pizza medie.

Sau o comandă dublă de breadsticks. Sau aripi dezosate. Sau paste în stil toscane. Meniul de aroma de 5 $ este o nouă adăugare pentru anul 2016 și include și alte preferințe ale clienților, cum ar fi un cookie de ciocolată cu chipuri gigantice. Catch: Trebuie să cumpărați două sau mai multe articole pentru a răscumpăra tranzacția.

2. Crusta de pizza fierbinte a fost de fapt destul de uimitoare.

Serios. Nu-l jurați până nu-l încercați. Deși a primit critici dure de la nași, cum ar fi John Stewart, pizza are niște calități răscumpărătoare – cum ar fi oferirea unui combo de mâncare de douăzeci-un-unu pentru prietenii tăi flămânzi. Și omologul său brânzos, pizza Cheesy Bites, nici nu era deloc rău.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ridicați-vă mâna dacă ați putea mânca acest întreg �� singur ������ #Delish #DamnThatsDelish

Un post partajat de Delish (@delish) la

3. Acea “garderoba” de tratamente este de fapt un economizor de bani imens.

Pentru 20 de dolari, puteți personaliza complet o cutie de trei niveluri de pizza, breadsticks și desert din lanțul za. În așa-numitul “garderob” primiți două pizze medii, orice aromă de pâine și un ciocolată de ciocolată supradimensionată, plus sosuri de imersie. Practic, este o masă cu trei piese pe bază de pizza, care vă economisește bani grave. (Comandarea tuturor celor trei în mod individual vă va stabili în mod normal aproximativ 35 de dolari.)

4. Combos sunt în esență schtick Pizza Hut lui.

Doar când ați crezut că musca de brânză și porcinele într-o pătura era tot ce ar fi în restaurant în jurul plăcilor dvs., Pizza Hut a debutat în creația noastră preferată de madcap: pizza cu crusta de pâine. Sincer, nu putem ajunge destul. Este un economizor de timp și bani. Ordonați o plăcintă și obțineți în mod automat acele celebre prajituri preferate de client. Începeți-l cu ei sau salvați-i pentru ultimul, dar indiferent ce faceți, nu distrugeți marinara.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Pizza cu crusta de pâine de la @pizzahut = ������������ #Delish #DamnThatsDelish

Un post partajat de Delish (@delish) la

5. A fost primul lanț național de pizza pentru a elimina arome și culori artificiale din gama sa principală.

Se alătură mărcilor mari precum General Mills, Campbell și Chipotle în scoaterea falsurilor. Și suntem de acord că mâncarea este mai bună pentru asta.

6. Există o întreagă linie de mătase brută.

Știi, așa că poți să fii împodobită în felii prin șosete, pălării pepperoni-brim, ochelari de soare, pantaloni de yoga (așteaptă, ce?), Chiar pături. Trebuie să recunoaștem că este o obsesie destul de brună.

7. Un blog Pizza Hut există și este hilar.

Se numește Life Hut și ar trebui probabil să o urmezi. Unul dintre cele mai recente postări, “Momente stricate făcute mai bine de pizza”, este o relatare de râs-out-tare de date orb, incendii mici de bucătărie și alte povești care merită să fie greșite -.

8. Crusta umpluta a debutat in 1995 si de atunci a fost un vanzator important.

Pentru că brânza face totul mai bine, duh.

imagine
GIPHY

9. Această uimitoare “citiți o carte, obțineți o pizza gratuită personală pizza” este încă în viață și bine.

Se pare că copilăria nu sa terminat. Pizza Hut tocmai a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a Cartei sale! program care promovează elevii să citească în schimb gratuit pizza pizza personale. De la înființarea sa, programul a înscris peste 60 de milioane de studenți.

10. Pizza Hut a fost livrată în spațiul cosmic.

În 2001, a devenit prima companie care a făcut acest lucru după ce a livrat “za la Stația Spațială Internațională.

imagine
foodinspace / giphy

11. Pizza fără gluten este o specialitate, nu o gândire ulterioară.

Pizza Hut a acordat prioritate restricției dietetice prin colaborarea cu Udi, un nume distinctiv în pâinea fără gluten și în produsele de cofetărie. În plus, lanțul este certificat de gluten fără gluten Intolerance Group (GIG) atunci când vine vorba de brânză GF și pizza pepperoni.

12. Acoperișul roșu a fost inițial deschis în 1958.

În Wichita, KS de toate locurile. Dar nu a fost până în 1969, când lanțul a primit semnătura de pe acoperișul roșu-cald pe care îl cunoaștem pentru moment.

13. Pizza Hut a sponsorizat Back to the Future Part II și pizza ficțională deshidratată a fost prezentată în film.

În ziua înapoi (21 octombrie 2015), brandul a lansat pachete de pizza “deshidratate” în ediție limitată, în colaborare cu Pepsi Perfect, care a fost, de asemenea,.

imagine
GIPHY

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.