13 Arome bizare Pringles Lumea se întreabă

Pringles Around the World

Pringles

Ca ouăle Benedict și puiul de prăjit. (Și credeai că caramelul sărat și ciocolata albă erau acolo.)

imagine

Amazon
Ouăle Benedict

După cum a subliniat un roșuitor, spanacul din fotografie sugerează că acestea sunt tehnic Ouăle Florentine, dar nu ouăle Benny, dar unii care au încercat au notat o aromă distinctă de șuncă – nu verde cu frunze. (De asemenea, această aromă – găsită în Japonia – este departe de cea mai bizară denumire: în 2009, marca a vândut un soi “Old American Circus”, care, probabil, a avut gust ca Mustard de Miere sau mustar funky).

Psst … Dacă mori să încerci aroma, poți cumpăra un tub pe Amazon.

imagine

Cocktail de creveți

Germania dorește să vă scape de hassle-ul de peeling și deveining creveți, oferindu-vă toate acea aromă (precum și note de tomate, oțet și maioneză, în funcție de brand) într-un mic chip.

imagine

Amazon
Hot Diggity Dog

Aceste Pringles cu aromă fierbinte de câine pot fi un Walgreens exclusiv în S.U.A., dar dacă nu puteți găsi un tub într-un magazin lângă dvs., puteți găsi întotdeauna unele pe Amazon.

imagine

Emmental Brânză

Pringles vinde șase tipuri de chipsuri brânză în S.U.A., dar va trebui să vă îndreptați spre Olanda dacă doriți să încercați această aromă de brânză elvețiană, care este descrisă ca degustare de unt, cremă și nuci.

imagine

Chili exploziv

Cu un nume de genul asta, știi că trebuie să fie această aromă de chili serios. La fel ca 5-alarma, consuma-cu-un litru de apa grave. Se presupune că are o aromă intensă de jalapeño, echilibrată de brânză, brânză și brânză, dar va trebui să rezervați un bilet în Australia pentru a ști sigur.

imagine

Crab

Nu este clar dacă aceste gusturi seamănă mai mult cu crabul actual sau cu condimentele de la Old Bay. Dacă vă aflați vreodată în Rusia și încercați un can, anunțați-ne, bine?

imagine

Ketchup

Este un paradox interesant: americanii iubesc culegerea de cartofi prajiti in ketchup, dar gandul de scufundare a chipsurilor de cartofi in condiment? Trece. Treci cu greu. Raportul dintre cartofi și ketchup se pare că nu este posibil, dar vom încerca în totalitate aceste chipsuri cu aromă de ketchup, vândute în Turcia.

imagine

Supa de ciuperci

În cele din urmă, un mod mai portabil de a se bucura de supă pe drum (un fel). Japonia știe ce se întâmplă.

imagine

Friptură de pui și ierburi

Lasă-o pe francez să-și dea crocantele o croială ridicată, cu arome ca Puiul de Roast și Herb și Rozmarin și Ulei de măsline.

imagine

Sare și alge marine

Mmm … are gustul ca și cum ar fi înghițit accidental o gură de apă de mare în timp ce înota în ocean. Sau știi, chipsuri de alge marine.

Luați această aromă în Thailanda.

imagine

Serrano Ham

Cumva, acei oameni de știință nebun-geniali la Pringles și-au dat seama cum să condenseze aroma sărată și mâncată de șuncă spaniolă uscată, într-un cip. O puteți găsi în Mexic.

imagine

Flacon cu grilă la grătar

Este tocmai gustul fritelor de friptură într-un chip mic. Glorios! Puteți ridica un tub în U.K.

imagine

Screamin ‘Marmeladă

Nimic nu pare ciudat cu privire la chipsurile cu aromă de murături, până când nu te uiți la descriptor – de ce strigă ?! Sunt luate muraturi în fabricarea acestei gustări ?! Ce se întâmplă?

Spoiler: Este pentru că aroma este atât de intensă încât veți striga când îi încercați. Sau buzunați buzele, scrie compania.