12 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a mânca la P.F. Chang

Atunci când o poftă de mâncare pentru fidea asiatică sau mâncăruri de carne de vită mongolă crocantă, există doar un singur loc pentru a merge. Da, P.F. Chang’s este un suport pentru mall-urile din întreaga țară, dar îi învinge pe cei de la Panda Express prin salturi și limite cu rețete autentice și arome echilibrate. Descoperiți rădăcinile chinezești ale lanțului și aflați de ce clienții se întorc din când în când pentru salatele de salată de pui și mai multe feluri de mâncare preferate pentru a-și împrospăta lucrurile.

1. Totul a început cu un artist înfometat

Când Philip Chiang a terminat școala de artă în Los Angeles, a avut dificultăți în găsirea de locuri de muncă. Când mama sa a călătorit pe o perioadă lungă de timp în China, a devenit fericită ca bucătar și proprietar al restaurantului său, Mandarinul din San Fransisco, unde a fost rapid atras de viața unui restaurator.

Philip Chiang

2. Retetele provin de la un bucătar-șef premiat

Mama lui Philip, legendarul restaurator Cecilia Chiang, a gătit bucătăria chineză de lux la restaurantul său din anii 1960, inspirându-i fiul cu rețete aromate și autentice. După ce a intrat pentru a conduce restaurantul, Philip și-a deschis propriul loc, Mandaret, combinând aspecte ocazionale și delicioase și servind feluri de mâncare chinezești influențate de stradă, care ulterior s-ar fi îndreptat spre P.F. Meniul lui Chang. Astăzi, Cecilia Chiang este cunoscută sub numele de Copilul Julia de gătit din China.

Cecilia Chiang
Revista Honolulu

3. Tipul din spatele casei lui Chris Steak, Ruth, a stârnit ideea

Paul Fleming, un om de afaceri din Louisiana, a deschis lanțul din New Orleans, casa lui Chris Steak, în anii 1980. În timpul călătoriilor sale, el a frecventat mandarada în Los Angeles și la convins pe Philip Chiang să colaboreze cu el la un concept de restaurant chinezesc. Prima locație a P.F. Chang sa deschis la un mall din Scottsdale, Arizona în 1993. Numele este o combinație între inițialele lui Fleming (P.F.) și numele de familie al lui Philip, cu o ușoară schimbare în ortografie.

4. A lansat alte două lanțuri de restaurante

Două restaurante mai inspirate din Asia au fost lansate în urma succesului inițial al P.F. Chang’s-Pei Wei Asian Diner, un loc rapid-casual specializat în takeout, a fost deschis în anul 2000 și Tavern japonez Taneko, un pub japonez de servi sushi, tăiței și mâncare robatayaki, deschis în 2006.

Pei Wei

Flickr Creative Commons / Steve Snodgrass

5. În întreaga lume există peste 250 de locații

Deși lanțul a început pe coasta de vest, cererea pentru P.F. Începând de atunci, tariful de gust bogat al lui Chang se răspândea ca focul de foc. Există acum peste 200 de locații numai în Statele Unite, plus 56 la nivel internațional, inclusiv câteva țări din America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu.

P.F. Chang's

Flickr Creative Commons / Wen Jun Lim

6. Fiecare fel de mâncare este făcută complet de la zero

Pentru un astfel de lanț mare, este impresionant faptul că toți membrii P.F. Bucătăriile lui Chang fac din elementele de meniu de la zero. Produsul este local ori de câte ori este posibil, iar legumele și carnea sunt preparate proaspete în fiecare zi. Bucătarii fac totul, de la morcovi julienning, până la mărirea sumelor dimpreună cu mâna, și se asigură că ingredientele sunt tocate în mod special pentru fiecare rețetă. “Am simplificat hrana chineză, am scos umplutura, am făcut mai curată și mai proaspătă”, a spus Chiang Revista Honolulu.

7. P.F. Chang pune salată de salată de pui pe hartă

Oricine a fost în lanț a încercat, fără îndoială, să vândă cele mai vândute salate de salată de la Chang. Reteta de familie a familiei Chiang este un secret – ingredientele din meniu sunt intenționat vagi – deși multe restaurante au încercat să o copie.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Cea mai bună modalitate de a vă bucura de Salate Wraps este cu o sticlă de vin. Bucurați-vă de salată de salată de pui sau vegetariană și o sticlă de vin roșu sau alb pentru 25 de dolari astăzi.

O postare partajată de P.F. Chang (@pfchangs) pe

8. Bucătarii știu cum să facă un rock

Vasele tradiționale de gătit, originare din China cu peste 2000 de ani în urmă, fac parte integrantă din P.F. Operațiile de bucătărie ale lui Chang. Gatiti pe linia Wok primesc tigaie strigand fierbinte pentru a elibera toate arome de ingrediente si gatiti-le rapid pentru a-si retine nutrientii.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Am plecat local. Vedeți care sunt rețetele pe care bucătarii din zona dvs. le aduc înapoi. #PFCLocalFavorites

O postare partajată de P.F. Chang (@pfchangs) pe

9. A fost primul restaurant național care a folosit Sriracha

Conform The New York Times, P.F. Chang a fost un pionier în utilizarea sosului picant, roșu Rooster. Începând cu anul 2000, lanțul le-a folosit lui Sriracha pentru a da o lovitură lui Singapore Street Noodles. Acum ei folosesc aproape 100.000 de sticle pe an!

10. Puteți găsi elementele de meniu preferate în culoarul înghețat

Dacă sunteți de poftă de mâncare Shanghai Style Beef, dar nu pot ajunge la unul din locațiile restaurantului, nu căutați mai departe decât magazin alimentar. Da, lanțul face acum mâncăruri înghețate, astfel încât să puteți să vă fixați alimentele asiatice cu doar câteva minute în cuptorul cu microunde. Sau puteți să vă bateți mereu o bunătate dulce-dulce cu reteta noastră copiat pentru carnea de vită mongolă.

imagine

Jonathan Boulton

11. așteptați ca meniul să se schimbe în mod regulat

Deși puteți să vă bazați mereu pe elementele de meniu preferate, cum ar fi Salată de salată de la Chang, Salata de pește și Puiul Kung Pao pentru a rămâne în jur, P.F. Chang își schimba în mod regulat ofertele. Cu meniul Local Favorite, bucătarii din zona pot evidenția noi feluri de mâncare, plus opțiuni fără gluten și meniuri de vacanță pentru sărbători, cum ar fi Anul Nou Chinezesc, vă păstrați gusturile pe degetele de la picioare. Cocktail-urile cu timp limitat se află și în amestec!

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ora fericita. ✔ Umbrelă colorată tânără. ✔ Funky tiki sticlă. ✔ Ce altceva? Rumul! ✔️

O postare partajată de P.F. Chang (@pfchangs) pe

12. Există un program minunat de recompense

Dacă sunteți în mod constant pofta Changs, se alăture programului de recompensă a lanțului pentru a profita pe deplin de cheltuielile dvs. Este liber să devii un P.F. Membru preferat al lui Chang și pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, veți obține 10 puncte în contul dvs. – odată ce ajungeți la 2.000, există un cont gratuit cu numele dvs. pe acesta. Membrii primesc, de asemenea, o înțelegere privind ziua ta de naștere, plus o mulțime de avantaje, inclusiv invitații exclusive la evenimente cum ar fi degustări.

Vezi acest mesaj pe Instagram

“Pentru ca un fel de mâncare să fie autentic chinezesc, trebuie mâncat cu betisoare” – co-fondator Philip Chiang #NationalChopsticksDay

O postare partajată de P.F. Chang (@pfchangs) pe

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

60 + = 67