12 lucruri de care trebuie să știți înainte de a mânca la Cinnabon

Am auzit-o pe Jim Gaffigan, care a cedat pe Cinnabon pentru că a contribuit la problemele legate de greutate ale Americii, dar, în ciuda numărului mare de calorii, suntem complet incapabili de a rezista acestor roluri incredibile de scorțișoară. Mirosul care se scurg din cuptoarele lor este suficient pentru a vă trimite sprintul prin mall și vă face să vă întrebați ce magie este arsă în acele frumuseți înghețate. Se pare că nu se întâmplă nimic complicat – este vorba de ani de dăruire și ingrediente de cea mai bună calitate.

1. A provenit dintr-un mall.

Chiar prima brutărie Cinnabon a apărut la Sea Tac Mall din zona Seattle din Washington în 1985.

Cinnabon

Cinnabon

2. Folosesc cea mai buna scortisoara din lume.

Creatorii Cinnabon au hotărât să găsească cea mai aromatizantă și mai aromatică scorțișoară posibilă și s-au stabilit pe “Korintje” sau “Makara”, un soi care poate fi recoltat numai din cassia în munții din Indonezia. Este considerat standardul de aur al condimentelor.

3. Rețeta sa schimbat de-a lungul anilor.

Cinemobon Classic Roll, creat de Jerilyn Brusseau, conținea stafide, în timp ce primul Cinamabon Caramel Pecanbon avea în ea rom. Astăzi, un amestec de zahăr brun și mirodenii se înfășoară în aluatul de semnături, apoi se înmoaie cu glazură de brânză topită.

4. Cinnabon coace peste un miliard de roșii de scorțișoară în fiecare an.

Lanțul servește suficiente tratamente proaspete pentru a le pune peste lățimea SUA de peste 3,5 ori!

Cinnabon cinnamon rolls
Cinnabon

5. Oamenii le mănâncă în întreaga lume.

Cinnabon este servit în peste 60 de țări din întreaga lume. Alături de S.U.A., a doua piață cea mai mare este Arabia Saudită, urmată de Rusia.

Cinnabon Russia

Cinnabon

6. Lanțul are legături rapide.

Clienții se pot alimenta pe Cinnabon Delights la Taco Bell și, în curând, vor putea să încerce brioșele de dovleci de la Cinnabon Frosting la Race Trak. De asemenea, cineii pot chiar să mănânce mușcăturile de la Cinnabon Gooey cu popcornul lor la Teatrele Regal.

7. Ei fac și cafea minunată.

Când băutura congelată de la Mochalatta Chill a debutat pentru prima oară acum 27 de ani, lanțul vândut suficient pentru a umple o piscină olimpică. Acum, fanii Cinnabon pot lua acasă K-Cups aromate cu toată aroma de scorțișoară pe care o iubesc.

Cinnabon K-Cups

Cinnabon

8. Unele locații au elemente delicioase în meniu.

Deși incredibilul Pizzabon nu mai este oferit, selecționați brutăriile vinde panini folosind aluatul de semnături, coapte cu brânză în interior. Sună ca un sandwich ideal pentru noi.

Cinnabon paninis

Cinnabon

9. Este ușor să obțineți tratamente gratuite.

Înscrieți-vă la Club Cinnabon și veți primi un MiniBon gratuit la aderare, plus o cafea gratuită la rece pe ziua de naștere.

10. Cinnabon a dat naștere unor tone de produse nebunești.

Au fost câteva produse de marcă delicioase de pe piață, inclusiv Cinnabon Chapstick și odorizante, plus vodcă aromată, International Delight Creamer și Creme Liqueur.

Cinnabon Chapstick
Flickr Creative Commons / Jason Lam

11. Lanțul a făcut un aspect de televiziune mare.

La emisiunea AMC Mai bine sună-l pe Saul, o prequel pentru Breaking Bad, vedem un semn înainte de caracterul lui Bob Odenkirk, Saul, care lucra ca manager de magazin Cinnabon la un mall, care se presupune că va scăpa de trecutul său nefericit. Pentru a juca acest rol, Odenkirk a trebuit să treacă printr-o pregătire obișnuită a angajaților la un adevărat Cinnabon.

Mai bine Call Saul

Cinnabon

12. Există o rolă de mărimea mușcăturii.

Un nou element de meniu este lansat în septembrie 2016 – pregătiți-vă pentru cea mai mică rolă de scorțișoară, BonBite! Dulciurile tratate vor fi topite cu caramelă pecană sau glazură clasică și vor veni la aproximativ 90 de calorii o bucată.

Cinnabon BonBites

Cinnabon

Urmați Delish pe Instagram.