De meest indrukwekkende ‘Fixer Upper’ Kitchen Makeovers ooit

beeld

Klaar om te pinnen? Je wilt alle keukenrecepten van Chip en Jo bewaren.

beeld

Youtube.com / i love home design
VOORDAT: moderne kust

De huiseigenaren van deze aflevering hadden een eenvoudig verzoek: neem een ​​beachy ontwerp mee in de renovatie. Ze hadden eerder op een eiland gewoond. De originele keuken voelde donker en afgesloten in vergelijking met de rest van het huis.

beeld

Youtube.com / i love home design
NA: moderne kust

De oude keuken had een kleine voetafdruk, dus in plaats van deze te vernieuwen, nam Jo een andere ruimte in. Ze heeft de bestaande hobbykamer en mechanische kast in de nieuwe keuken veranderd en op de oceaan geïnspireerde accenten aangebracht, waaronder een turquoise backsplash, witte toonbanken en kasten en gestreepte houten vloeren..

beeld

Youtube.com / HGTV Arabia
VOORDAT: Clint’s Home

Toen de timmerman Clint Harp en zijn vrouw Kelly het meest vervallen huis van het stel koos, wisten Chip en Jo dat ze een enorm project voor zich hadden. De pasteltinten van de keuken en goedkope linoleumvloeren waren lelijk, maar de ruimte was nergens dichtbij functioneel met gaten in het plafond en knaagdierenplaag.

beeld

Youtube.com / HGTV Arabia
NA: Clint’s Home

Chip scheurde de keuken naar beneden tot aan de noppen en Jo ontwierp een open ruimte die plaats kon bieden aan een enorm eiland, dat ze bekroonde met Carrara-marmer. Clint hielp duidelijk met het houtwerk: hij maakte de voet van het eiland en de ontluchtingskap.

beeld

Youtube.com / i love home design
VOORDAT: industriële vakman

Het grootste probleem met deze keuken was het volledig blah-ontwerp. De vorige eigenaars waren duidelijk dol op beige. De nieuwe kopers waren een koffie-houdend jong paar (zij bezitten Waco’s Common Grounds koffieshop) dus Chip en Jo wilden hen elke ochtend een mooie plek geven om te brouwen.

beeld

Youtube.com / i love home design
NA: industriële vakman

Het herontwerp van Jo bevatte veel verschillende materialen om veel karakter toe te voegen: stenen aanrechtbladen, een houten eiland, scheepszakmuren, metrotegels en planken gemaakt van sanitaire leidingen. Ze liet zelfs een boog uit de boog glijden om vanuit de keuken naar de eetkamer te lopen.

beeld

Youtube.com / i love home design
VOORDAT: Midcentury Modern

De oude keuken in dit huis was volledig afgesloten en had een ongemakkelijke lay-out. De huiseigenaren wilden dat de nieuwe ruimte moderne moderne accenten zou krijgen en Chip plaagde Joanna dat ze niet uit haar boerderij kon stappen om het te ontwerpen..

beeld

Youtube.com / i love home design
NA: Midcentury Modern

Zoals altijd bewees ze dat hij ongelijk had en onthulde een van de meest overweldigende transformaties van de show. Ze blies de muren uit om een ​​open plattegrond te creëren, koos voor slanke zwarte kasten en koos leuke, op het juiste moment passende accenten, zoals glas-en-messing rekken en pelsrobben.

beeld

Youtube.com/ HGTV Arabia
VOORDAT: Familiehuisje

Zelfs met haar strakke budget wisten Chip en Jo dat ze deze keuken moesten maken voor huiseigenaar Kaley, die een pleegkind adopteerde. De oorspronkelijke ruimte had veel opbergruimte, maar het zag er gedateerd en goedkoop uit.

beeld

Youtube.com / HGTV Arabia
NA: Familiecottage

Deze transformatie stond ver af van Joanna’s typische volledig witte ontwerpen. Ze koos voor lichte houten kasten en zwarte metrotegels en bracht zelfs een pop van kleur met mintgroene hanglampen. De Gaineses voegde ook kindvriendelijke details toe: draaibare krukjes langs het eiland en een enorme schoolbordmuur.

beeld

Youtube.com / i love home design
VOORDAT: Rustieke Ranch

Alles wat je kunt zien is bruin in deze gedateerde keuken: donkerbruine kasten, bruine aanrechtbladen en smerige bruine tegels op de grond. Het paar dat het huis kocht wilde dat het nog aardse tonen zou bevatten, maar niet overweldigd door hen.

beeld

Youtube.com / i love home design
NA: Rustieke Ranch

Joanna bewaarde enkele natuurlijke elementen in de ruimte, zoals kamerbrede stenen en een eiland met slagerblokken, maar ze bracht wat licht binnen door Chip het venster over de gootsteen te laten vergroten en witte kasten en roestvrijstalen apparaten toe te voegen.