5 manieren om veel geld te besparen op Le Creuset keukengerei

De beste dingen in het leven kunnen gratis zijn, maar de op één na beste dingen zijn dat zeker niet. In feite kunnen ze behoorlijk prijzig zijn. Tot het einde der tijden zingen we Le Creuset’s lof (de gietijzeren potten en pannen zijn de favorieten van onze redacteurs), maar we zullen ook de eersten zijn die toegeven dat het merk niet echt portefeuillevriendelijk is. Helaas, we zijn niet afgeschrikt – en dat zou jij ook niet moeten zijn. Hier zijn vijf manieren om geld te besparen terwijl je een Franse oven uit Le Creuset van je verlanglijstje schrapt.

Maak een roadtrip.

Er zijn Le Creuset Outlet Stores in 36 staten, en ze zijn een koopjesjacht waar de droom van Le Creuset-minnaar uitkomt. Je moet misschien rijden om er een te bereiken (veel liggen net buiten de grote steden), maar zodra je aankomt, zul je goedkoop een goede voorraad aan gietijzeren ovens en braisers vinden. Als je nerveus bent dat je kwaliteit opoffert voor de prijs, wees dan niet: de scherp geprijsde artikelen zijn waarschijnlijk alleen in uitgestelde kleuren of hebben kleine defecten – zoals een bubbel in het email – die geen invloed op je koken hebben.

Bezoek discountwinkels.

TJ Maxx Maxxinistas hebben ons op het hart gedrukt: ze vinden niet alleen deals met Tibi-jurken en Kate Spade-handtassen; ze scheppen waanzinnig goedkope stukken van Le Creuset op. Hetzelfde geldt voor soortgelijke winkels, zoals Marshalls en Tuesday Morning, en er worden kortingen gemaakt om de redenen dat execs de prijzen verlagen bij de verkooppunten: de ovens zijn de kleuren van vorig jaar of hebben piepkleine-naar-jullie-naar-notie-onvolkomenheden. Je zult niet altijd een ruime selectie vinden – soms vind je er helemaal niets – maar het is de moeite waard om naar het keukengedeelte te gaan als je in deze winkels bent.

Verander andermans afval in je schat.

beeld

Joanne Levesque

Overjarige Le Creuset-verzamelaars zijn op vlooienmarkten en in de garage verkopen goede plekken om niet langer gewenste stukken op te halen. Sommige superfans hebben zelfs volledig bruikbare Franse ovens gevonden in het afval van hun buren!

Bel je oma.

Ja, we zijn serieus. Als Gram een ​​hardcore kok is, is de kans groot dat ze op zijn minst een stuk Le Creuset heeft dat stof verzamelt in haar kast. Het legendarische merk staat bekend om zijn levenslange garantie, die de oorspronkelijke eigenaar bescherming biedt tegen defecten (met uitzondering van normale slijtage).

Neem deel aan een cashback-website.

beeld

The Washington Post

Als je geen compromis wilt sluiten over kleine defecten of vreemde kleuren (die vlam oranje set zal zichzelf niet voltooien!), Zou je de volledige prijs moeten betalen. Voordat u gaat winkelen, schrijft u zich in voor een website die geld terug in uw zak stopt voor het kopen van iets. Ebates biedt 5 procent contant geld terug op LeCreuset.com aankopen, terwijl ShopAtHome je tot 6 procent geeft bij Macy’s en JC Penney.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

18 + = 20