[UPDATED] Această mașină de băut Keurig nu va mai fi disponibilă

UPDATE: 7 iunie 2016 la 3:04 pm.

Mai putin de un an dupa ce a anuntat versiunea rece a faimoasei masini de preparare a cafelei si a ceaiului, Keurig a decis sa intrerupa astazi prima generatie de Keurig KOLD. Aceasta este o veste trista pentru oricine spera sa-si faca propriile coca-cola, sprite si chiar mixere pentru cocktailuri. Dacă aveți o mașină Keurig KOLD la domiciliu, poate doriți să stocați pe vasele aromate ASAP înainte de a le vinde – acestea vor fi reduse la Keurig.com până când stocul de mărfuri se va termina.

imagine

Amabilitatea lui Keurig

UPDATE: 29 septembrie 2015, ora 17:04.

Mașina Keurig Kold este disponibilă oficial pentru a fi comandată și comercializată în magazine în șase orașe: Dallas, New York, Atlanta, Chicago, Boston și Los Angeles. Masina ruleaza pentru $ 369.99 si este disponibila intr-un model complet alb. Conform Mashable, un pachet de patru pachete Kold costă între 4,49 $ și 4,99 $.

ORIGINAL POST: 19 iunie 2015 la ora 5:49.

Puneți jos păstăile tale, iubitori de Keurig. Există o mașină nouă în oraș pentru tine fangirl despre-și nu berea cafea. Keurig Kold, primul producător de băuturi reci de marcă, va veni pe piață în această vară, aruncând sucuri de fructe și fructe de unică folosință. Bună ziua, fericire fizică.

Deși nu este încă disponibil la comandă, Kold este estimat să fie prețul în gama de 300 de misto, Business Insider rapoarte. Dar pentru eticheta ridicată a prețurilor, probabil că veți obține mult mai mult decât pot oferi alte producători de soda la domiciliu.

La fel ca și “K-Cup” -urile pe care le folosiți în Keurig-ul dvs. regulat, noul aparat folosește de asemenea păstăi pentru a produce un “perfect porționat” de 8 oz. sifon. Unele dintre numele dvs. de marcă preferate sunt deja semnate pentru noile păstăi “KOLD”, inclusiv Coca-Cola, Sprite și Dr. Pepper. Dar țineți gheața, deoarece Kold se transformă în băuturi pre-refrigerate – 39 grade Fahrenheit, pentru a fi exacte. Compania se lauda, ​​de asemenea, ca masina lor functioneaza fara un canister de CO2, spre deosebire de alti competitori populari cum ar fi SodaStream.

Conform Forbes, Keurig a studiat lansările concurenților lor pentru a se pregăti pentru lansarea lui Kold.

“Ceea ce știm în orice lansare este că produsul trebuie să răspundă nevoilor consumatorilor, iar în această lansare produsul trebuie să aibă gust perfect”, a declarat directorul executiv Brian Kelley.

Un pahar perfect de Coke răcoritor, în loc de sticla care a ajuns în frigider acum două zile? Vom bea pentru asta.