Trebuie să vezi calea de geniu Acest tip mănâncă popcorn

Dacă poți să te duci la cinematograf fără a comanda un popcorn de dimensiuni gigantice, voința ta este mult mai puternică decât a noastră. Dar dacă, ca și noi, nu puteți rezista la gustul dulce, știți că există câteva moduri de ao mânca – fie o bucățică de bucătărie, fie o bucățică de mână, fie o pensă de mână, fie o prudență la vânt și o chestie totală la Amy Schumer.

Dar există și o altă tactică care este geniu total: capota blanii tale. Când am văzut această fotografie uimitoare prin intermediul 9Gag, am știut că asistăm la un geniu pur. Această hărțuire a vieții hilară presupune purtarea înapoi a unui pulovăr sau a unui jachetă cu zip-up și utilizarea capotei ca un bol de popcorn pentru mâini libere.

imagine

Prin amabilitatea lui 9gag.com

Hoodie-ul prietenos pentru gustare rezolvă, de asemenea, problema încercării de a ajunge adânc în punga de popcorn pentru o dată ce nu mai plonjează cu sâmburi – sau încercând să treacă punga în întuneric. Acum nu spunem să aducem hanoracul la cinematograf, dar nu spunem că nici nu trebuie să faci asta. Ca un bonus suplimentar, nimeni nu va dori să împărtășească cu dvs. odată ce ați confruntat-prima. Deoarece mâinile tale au lucruri mai importante de făcut, cum ar fi să ai o sifonă gigantică.

imagine

Amabilitatea de la giphy.com

Dacă țineți acest lucru acasă, bateți câteva dintre aceste rețete de popcorn. Dar această idee ridicolă nu ar trebui să se limiteze la popcorn. Nu, trebuie să te gândești mai mult – Cheez-Este, Doritos și chiar Oreos – posibilitățile sunt nesfârșite.

Urmăriți Delish pe Instagram.