Trebuie să știți despre turnările de unt din untul turnat

Pentru fiecare plângere despre tigăi din fontă, Butter Pat Industries are un răspuns. Compania cu sediul în Maryland își aruncă vasele subțiri, așa că un vas nu se consideră ca o excursie la sala de gimnastică. In plus, mica echipa de producatori isi lustruieste skilletele pana cand sunt netede, ceea ce inseamna ca conditia nu este necesara. Fondatorul Dennis Powell a proiectat skilletele Butter Pat pentru a fi antidotul modern pentru vasele de bucătărie vechi, dar el a găsit de fapt inspirație în trecut. Modul în care, cale trecut.

CUMPARA ACUM: Butter Pat Heather 8 “Skillet, 245 dolari, butterpatindustries.com

Vezi acest mesaj pe Instagram

Are micul dejun după Ziua Recunoștinței ceva mai bun decât biscuiții @keiaishungry, @thechefsfarmer frittata cu @bentonsbacon și @snakeoilhotsauce?

Un post distribuit de Butter Pat Industries (@ butterpatindustries)

Powell și-a spart trupul de fier negru în vârstă de zece ani al bunicii, iar nevoia să-l recreeze la lăsat cu o întrebare: “Cum dai fierul atât de subțire și netedă, cum au făcut odată cele mari turnătorii americane la sfârșitul anilor 1800?” Powell a scris pe site-ul lui Butter Pat. Deoarece înainte ca companii precum Lodge și Staub să fi început să creeze fontă robustă pentru mase, alți producători au făcut gatit mai delicat.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Butașii de lapte Pat sunt unele dintre imaginile noastre preferate. Mulțumesc lui Brooke! #Repost @ brookemccoy22 · · · Perfect. De aur. Chifle. Duminica mea este completă #thanksmom #thembunstho #IllHaveToBustMyBunsTomorrow #parkerhouserolls #butterpatindustries

Un post distribuit de Butter Pat Industries (@ butterpatindustries)

Powell a durat trei ani și o serie de prototipuri aruncate – care erau prea grele sau prea dure – pentru a ateriza pe actualul model Butter Pat. Puteți comanda tigaia într-o dimensiune de 8, 10 sau 12 inci și fiecare este numită după o femeie importantă din viața fondatorului: Heather, Joan și Lili. La aproximativ 250 de dolari pentru cea mai mică tigaie, vasele de bucătărie ale lui Butter Pat nu sunt chiar ieftine, dar vin cu o garanție de 100 de ani și o ștampilă de aprobare de la bucătarii de restaurante din toată țara.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

2 + 4 =