Totul la concursul National Gingerbread House este #GingerbreadGoals

Majoritatea oamenilor consideră că ziua de după Ziua Recunoștinței este începutul neoficial al sezonului de vacanță. Cel de-al doilea Mos Craciun se rostogolește pe străzile din Manhattan, pomii de Crăciun apar în camerele de zi și luminează pe șine. Însă, în Asheville, NC, toate pariurile sunt oprite înainte ca seria de curcan să fi servit. Orașul sudic găzduiește concursul National Gingerbread House, iar în weekendul de dinainte de Ziua Recunostintei, concurenții se luptă cu Omni Grove Park Inn cu creațiile lor dulci.

imagine

Thomas C. Webb

“Acesta aduce cel mai mare talent de pretutindeni: Canada, California, provin de peste tot”, a spus Rita Adams. “Aceasta este competiția națională”. Acesta fiind cel de-al 25-lea an, hotelul a împachetat casa cu mai mulți participanți care până acum – 170, în total – toate acolo pentru a obține titlul de aniversare a argintului. Premiul se extinde dincolo de drepturile de laudă: Câștigătorul general se duce acasă cu 5.000 de dolari mai bogat și primește un sejur gratuit la hotel. A doua și a treia locație curăță cu mai mult de o mie de fiecare, și chiar categoriile de adolescenți, tineri și copii primesc niște bani.

imagine

Thomas C. Webb

Prietenii Summer, 9 și Madisyn, 10, au început să își construiască casele cu turtă dulce în avans. “Intrarea noastră este Crăciunul peste curcubeu … pentru că ne plac curcubeele și Crăciunul”, a spus Summer. Nu a fost nimic pentru nimic (au intrat în a treia), dar concurenții adulți le-au bătut. “Am început să planificăm în luna februarie a acestui an”, a spus Jennifer Elmore, “și a intrat în producție serioasă în august. Este evident: așa-numita regată a fost una dintre cele mai elaborate creații de turtă dulce de la eveniment. Fiecare secțiune a fost inspirată de ceva de cofetărie – grădini de lollipop, o curte cupcake, un pădure de pădure de zahăr.

imagine

Thomas C. Webb

Elmore și-a găsit drumul în top 10, însoțit de Champs returning. “Am ajuns în top 10 din 2007, când am început să concurez”, a spus Ann Bailey. Creatia ei de turtă dulce – era mult mai mult decât o casă – a fost o ode pentru Charles Dickens. “Am vrut să fac ceva cu o cantitate enormă de detaliu care a spus de fapt o poveste.” Asta a fost și intenția lui Glenda Tant. Palatul său venețian a servit ca o gustare pentru un șoarece în timpul construcției sale, dar nu ați putut spune. “Oriunde te uiți, îmi place să vezi ceva ce nu ai trecut ultima oară”, a spus ea.

imagine

Thomas C. Webb

Tant a ajuns în al doilea rând – pentru al doilea an la rând – în timp ce Bailey a luat acasă premiul mare. “Am fost amorțit”, a spus ea câștigătoare. “Am fost răsturnat, cei mai buni dintre cei mai buni din acest domeniu sunt aici, mă simt foarte onorat”. Încă mai puteți vedea casa lui Bailey la Omni Grove Park Inn. Este afișat, împreună cu toate celelalte intrări, până pe 4 ianuarie.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

1 + 6 =