Torturile Pop-Tarts și Special K’s New Fall vă vor duce în plină schimbare pentru vremea puloverului

Dacă tratați de băutură de dovleac din anul trecut, incluzând pâine, Kahlua și porumb umflat, ați făcut să vă întrebați dacă am lovit tratamentele de vârf – acele miroase-ca-Yankee-Candles, răspunsul este nu. N-to-the-o. Tendinta se raspandeste in alimentele pentru micul dejun in acest an, cu traditii complet noi, editie limitata de la Special K, Cheerios, Nutri-Grain si Pop-Tart.

După lansarea Apple Cinnamon Crunch anul trecut, Special K face saltul în teritoriul de toamnă, lansând Pumpkin Spice Crunch. Cerealele au un amestec de fulgi de orez și grâu, toate acoperite cu un amestec de nucșoară, scorțișoară, varză și ghimbir. (Nu vă faceți griji, fanii Apple Cinnamon Crunch – acel gust se întoarce prea mult.)

Special K Pumpkin Spice Crunch

Kellogg

Special K nu este singurul cereale de dovleac inspirat de dovleac pe piață. Frosted Mini-Wheats și Barbary’s Puffins au atât de dulce-y trăiește în gama lor, iar mai târziu în această lună, Cheerios va intra în acțiune, eliberând propria varietate PS.

Dovleac Spice Cheerios

General Mills

Cerealele nu sunt singurele mâncăruri pentru micul dejun care au un makeover de toamnă. Kellogg’s – care deține special K și Mini-grâu frosted – a anunțat, de asemenea, că va vinde barele de dovleac Spice Nutri-Grain. În timp ce nu este prima dată când o bară de apucare a trecut pe traseul PS, aceste tratamente se remarcă prin faptul că au o adevărată umplutură de dovleac, în plus față de aroma de scorțișoară (și la 140 de calorii, o plăcintă fără vinovăție fără mâncare, dacă nu mâncați întreaga cutie într-o singură ședință.).

Dovleac Spice Nutri-Grain Bars

Kellogg

Rotunjirea gamei de mic dejun-gone-harvest-chic este Pop-Tarts. Marca deja a dabbled într-o varietate de plăcinte de dovleac – care a fost atât de populară încât se întoarce în magazinele din acest an – și acum se extinde într-o patiserie atât de decadentă încât este mai potrivită pentru desert decât ca o modalitate de a începe ziua: Caramel Apple Pop-tarte. Fiecare dintre ele va avea o umplutură de caramel și mere și o glazurare dulce, cu o dungă verde lustruită în jos în centru.

Caramel Apple Pop-Tarts

Pop-tarte

Toate aceste alimente sezoniere vor fi lovite de magazine în această lună – în afară de cazul în care magazinul dvs. local de băcănie folosește overachievers, caz în care acestea ar putea fi deja așezate pe rafturi în rânduri ordonate. Putem fi săptămâni departe de Ziua Muncii, însă considerăm acest lucru începutul sezonului Pumpkin Spice Everything.

Urmați Delish pe Instagram.