Tortul de naștere al lui Drew Barrymore este o revoluție epică la Zilele sale de la ET

Drew Barrymore a sărbătorit joi ziua de naștere a 43 de ani și a sunat la această ocazie, luând-o pe fani până în 1982, cu o fotografie tipărită. Și nu a fost doar o fotografie veche de aruncare înapoi – era o fotografie din timpul ei de lucru E.T., Extraterrestrial că ea a imprimat pe tort.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ziua de naștere perfectă. Trebuie să-l petrec cu @ jillkargman și @ivykargman și Nancy Fallon și prietenii mamei mele. Și tot pachetul meu de încredere. Lupii care se uită unul la altul și se îngrijesc de alte lucruri decât de ei înșiși. Sunt atât de inspirat de cei care aleg să lupte pentru ceea ce cred. Sunt încântat de toți cei care au intenție și foc chiar acum. Tinerii care mă fac încrezători pentru fiicele mele. Și toate lucrurile reale și altruiste. Acesta este anul luptei pentru câini. Faceți tot ce puteți în acest an pentru o schimbare adevărată. 43 și umilit. Și vă mulțumesc YALE DUKESMAN pentru a da lumină și sunet la un moment meditativ pentru noi toți la această întâlnire. Ne reamintiti sa intram in interior cand lumea exterioara este atat de tare.

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Actrita a luat-o la Instagram pentru a împărtăși o imagine a tortului simplu care conținea o fotografie a tânărului său sine care a fost luată în timpul perioadei promoționale a clasicului SF. Barrymore a postat fotografia împreună cu o legendă dulce, în care ea sa referit la cea de-a 43-a ca “ziua de naștere cea mai perfectă”. Mai târziu, ea a strigat “pachetul de încredere”, de asemenea prietenii ei apropiați și membrii familiei care au inclus pe Jill Kargman, Ivy Kargman și Nancy Fallon.

“Lupii care se uită unul la altul și se îngrijesc de alte lucruri decât de ei înșiși”, a scris ea. “Sunt atât de inspirat de cei care aleg să lupte pentru ceea ce crede.”

Barrymore a urmat postul de poze câteva ore mai târziu, cu un scurt videoclip, în care îi mulțumește fanilor pentru dorințele lor de ziua de naștere, îmbrățișând totodată îmbătrânirea.

“Sunt foarte fericit sa imbatranesc pentru ca imbatranirea este mai buna”, a spus ea. “Este o banda pe care o castigi, este delicioasa si minunata, nu lupta niciodata de varsta, este o batalie pierduta.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.