San Francisco Bans Restaurant Nuditate

măr eating

Mc Knoell / flickr

San Franciscanii care preferă să aibă mâncare în nudă se confruntă cu opoziția. Joia trecută, supraveghetorul numit ironic, Scott Wiener, a propus o ordonanță privind eticheta de nuditate publică care ar cere nudiștilor să mănânce în restaurante să renunțe la căile lor naturaliste și să nu îmbrăcăminte.

Mai multe de la Delish: Magazine de cafea Topless și alte unități neobișnuite Drive-Thrus

Nuditatea publică este legală în San Francisco, atâta timp cât individul nud nu se află într-o stare de excitare. Dar reuniunea de joi a Comitetului de supraveghere a Comitetului pentru Siguranța Publică a avut ca rezultat faptul că, dacă va fi aprobat de consiliul complet, va interzice practicarea nudiștilor din restaurantele publice, San Francisco Chronicle rapoarte. Propunerea lui Wiener solicită, de asemenea, celor din buff să-și așeze un prosop sau o barieră de un fel, înainte ca ei să se așeze pe scaunele publice.

Mai mult de la Delish: 8 procese de alimentare incredibile

“San Francisco este un oraș liberal și tolerant și ne mândrim cu acest fapt”, a spus supraveghetorul Wiener într-o declarație. “Cu toate acestea, în timp ce avem o varietate de opinii despre nuditatea publică, putem fi de acord că atunci când stați jos, trebuie să acoperiți scaunul și să vă acoperiți când intri într-o unitate alimentară”.

Mai multe de la Delish: cele mai bune restaurante din Esquire din 2011

Audierea nu a atras mulțimi de entuziaști nudi pe care comisia le-a așteptat. Doar două persoane au apărut pentru a depune mărturie și au fost pentru propunerea lui Wiener. Interdicția nu este considerată a fi o încercare de a scoate în afara legii nuditatea în San Francisco cu totul, ci mai degrabă o problemă simplă a sănătății publice.

Ce crezi despre nuditate în restaurante? Ar trebui să li se permită oamenilor să se desprindă înainte de a le ceda? Sau ar trebui să facă salate și să se îmbrace?

Добавить комментарий

*

6 + 2 =