Puteți bea și arunca axe la acest New York Bar

Este greu să arăți ca o răsuflarea osului atunci când te zgârci de fiecare dată când metalul rece al hatchet-ului se sprijină pe spate. Poate că am citit prea multe cărți în vîrstă, în vîrstă, în limba engleză, dar mi-a luat ceva timp ca să-mi iau ochelari confortabili la un bullseye de lemn. Chiar și după o haină plină de inimă a chardonnayului bine îmbuteliat al barului.

Da, bar. Nu sunt în pădurile din Virginia; acest lucru este Kick Ax, un bar din Brooklyn, care este specializat în a lăsa oamenii să intre în contact cu Paul Bunyan interior, aruncând hatchets. Gândiți-vă la o nouă întorsătură în noaptea dură. Doamnelor, uitați-vă de vopsea-propriul-ceramică sau de a bea și trage la sorți; este timpul să obțineți un topor!

Cât de nebun sună să combinăm alcoolul și obiectele ascuțite, bara ia siguranță foarte în serios, având un “axpert” cu tine în orice moment în timp ce ești acolo. (Nu puteți bea în timp ce aruncați, de exemplu, nu există băuturi tari servite – bere, vin și gustări – și dacă angajații consideră că beți prea mult, sunteți plecați.)

GTFO: Ax Throwing

Austin Kearns

REZERVAȚI TRIMITEREA TA: Kick Axe Throwing, tripadvisor.com

Axpertul meu, Edan Chen-Zion, este un editor video pe timp de zi, iar pe timp de noapte, cherestea urbana. După ce a trecut regulile, mi-a dat un demo rapid, corectându-mi forma. Kick Axe recomandă aruncarea deasupra capului, ținând ambele mâini pe mânerul toporului – unul peste celălalt – și trăgându-vă brațele până înapoi, încât capătul capului aproape vă atinge spatele. (Prin urmare, paranoia mea prima dată, când trag prea mult și brusc simt că metalul rece îmi atinge lamele umărului.) Deplasați greutatea în timp ce mutați axul deasupra capului, lăsându-l așa cum mâinile sunt pe frunte nivel.

Prima mea toporă se lovește de centrul mortului – doar să se clatine la pământ. Spinul meu a fost oprit!

Din nou, am încercat. Și din nou. Și din nou. După 15 minute, mi-era îngrijorat că Chen-Zion mi-ar da toporul, dar a rămas surprinzător de răbdător.

“Aveți nevoie de mai multă rotație pe măsură ce o aruncați”, a explicat el. “Țineți încheieturile în jos în timp ce eliberați.”

GTFO: Ax Throwing

Austin Kearns

Era mult mai mult decât arăta. Cel puțin, a fost pentru mine. Atunci când colega mea, Danielle Jackson, sa oprit, a aterizat primul ei topor pe tablă. Nici o sudoare.

Se pare că e foarte mult să înveți să dansezi. Există un anumit ritm pe care îl înveți, aruncați după aruncare, până când începeți să înțelegeți cât de multă forță și mișcare aveți nevoie pentru a ucide fiecare bullseye. Și când aterizați într-un centru mort, vă simțiți de neoprit.

Topor Throwing

Austin Kearns

“Câteodată, când se blochează, este vorba de graba pe care trebuie să o purtați prin toate eșecurile”, a spus Chen-Zion.

Kick Axa a fost deschisă doar câteva luni, dar barul are deja planuri de deschidere în cinci orașe importante: Orlando, Philadelphia, Seattle, Los Angeles și Washington DC. Fiecare sesiune de 80 de minute vă va oferi 35 de dolari pe persoană, dar Trebuie să fiu cinstit – când căutați să ieșiți din filmul / cina / râul Netflix, nu există nimic asemănător.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.