Popul american: Amy’s Pop Tart Redo

Lucrul ciudat despre Pop Tarts, acele produse de panificație rectangulare, pre-coapte făcute de Kellogg, sunt că sunt complet nostalgice pentru mine. Acest lucru este ciudat, în primul rând pentru că nu am nici o amintire reală de a le avea vreodată în casă sau să nu mai vorbim de un copil. Cu toate acestea, este vorba despre despachetarea acestor produse de patiserie dreptunghiulare, plopping-le în prăjitorul de pâine și pur și simplu mirosind-o transformându-se prin ajutorul strălucirea portocalie aprinsă a bobinelor toaster. Dar pentru mine (ca si cele trei persoane cu care am vorbit despre acest fenomen Pot Tart), acumularea si aroma sunt intotdeauna mult mai romantice si promitatoare decat salariul.

Pentru mulți, acest moment de anticipare este, de asemenea, un moment de catastrofă potențială ca în 1992, când Thomas Nangle a dat în judecată Kellogg pentru daune după ce Pop-Tart a rămas blocat și a prins focul în prăjitorul său (ca urmare a lui 1994, profesorul universitar Texas A & M Joseph Delgado a efectuat un experiment care a arătat că, atunci când este lăsat în prăjitorul prea mult timp, Pop-Tarts căpșuni ar putea produce flăcări peste un picior ridicat). Din fericire, Amy’s Toaster Pops, care sunt, în esență, o versiune mai sănătoasă a celebrului Pop Tart celebru și litigios, nu sunt nici foarte combustibile, nici deloc dezamăgitoare când sunt mâncate.

imagine

Amestecurile de paine de la Amy, făcute cu ingrediente organice (dar nu în întregime ecologice pe ansamblu), vin în trei soiuri: Apple, Strawberry și Cheese Pizza. Ambele soiuri de fructe sunt umplute cu sucuri ușor îndulcite (sucuri de trestie organică evaporată și concentrate de suc) și sunt învelite într-o crustă crud subțire. Spre deosebire de versurile originale Pop Tarts, aceste prajituri de prajituri nu au o acoperire mată pe o parte, ceea ce, în opinia mea, este un lucru bun să omitem și poate chiar sursa tovarășilor atât de multe. Ei vin, de asemenea, congelați și nu sunt înveliți în capsule de aluminiu puțin timp, cum ar fi Pop Tarts. Acestea sunt de bază ca bază pot obține (în esență, sandwich-uri de pâine prăjită fără mizerie) și sunt libere de orice ingrediente modificate genetic, grasimi trans sau conservanți. Cele două soiuri de fructe sunt, de asemenea, fără lapte, ceea ce reprezintă o afirmație că soiul de pizza al brânzei nu se poate lăuda. O plăcere și apetisantă nu vindecă vinovăția.

Amestecurile de prajituri de la Amy sunt disponibile în trei soiuri (așa cum am menționat mai sus), vin în cutii de patru produse de patiserie și sunt vândute la Ralph, Safeway, Whole Foods Market, Publix și Stop n ‘Shop.

Добавить комментарий

*

+ 46 = 49