Pop-Tarts Cereal este înapoi

Începând din 1994, Pop-Tarts a intrat într-o nouă epocă acoperită cu lapte, consumată cu lingură. Pop-Tarts Crunch cereale, în conformitate cu Forfotă, a venit în două arome: Frunze de căpșuni și Frosted Brown Sugar Cinnamon (cea mai bună aromă Pop-Tart). Din păcate, cerealele au fost scoase de pe piață doar după un an, Forfotă rapoarte. Oamenii au fost bumați (pe bună dreptate) și există chiar un grup pe Facebook numit, “Adu-ți înapoi cerealele Kellogg Pop Tarts.”

Înfruntați-vă, fanii de cereale Pop-Tart. Este INAPOI BACK! Kellogg a spus Forfotă că cerealele Pop-Tarts se vor întoarce la rafturi la nivel național la începutul anului 2019. Cea mai bună parte? Obținem arome originale: Căpșunul cu căpșuni și zahărul roșu de zahăr maturat. Bite-size de zahar brun de scortisoara Pop-Tarts sunet sooooo addicting. Kellogg a spus Forfotă că va fi “umplut și înghețat în fiecare mușcătură”.

Instagram User Candy Hunting (@candyhunting) a postat o fotografie a cutiilor originale ca o revenire, iar ambalajul cu siguranta arata ca are 24 de ani.

Vezi acest mesaj pe Instagram

TBT: Adu-ți aminte de pop-tarts Crunch cereal? Ei bine, se pare că va fi prezent în mai mult decât amintirile noastre în curând. ��

Un post partajat de @ candyhunting pe

Cutiile noi amintesc pe cele originale, dar cu aspect mai modern, grafic.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Pop-Tarts Cereal vine BACK la inceputul anului 2019, in Strawberry, Brown Sugar Cinnamon. Gustul S’Mores zvonat nu va fi eliberat. ����

Un post partajat de Cerealously (@cerealouslynet)

În timp ce așteptați ca cerealele Pop-Tarts să lovească din nou rafturile, luați celelalte cereale preferate și faceți câteva deserturi amaaaaazing cu aceste rețete.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, indigo.ca