Placutele noi de la IKEA dezvăluie multe despre cultura noastră obsedată de telefon mobil

Cei mai mulți dintre noi au întotdeauna telefoanele mobile la îndemână, indiferent dacă suntem la serviciu, ne uităm la televizor sau cină la Instagramming (vinovată). A devenit atât de omniprezent faptul că IKEA a pus în scenă o mini-intervenție, de ultimă generație, cu cea mai recentă linie de tacamuri: așezați setările cu un buzunar pe lateral pentru a stoca telefonul mobil.

Da într-adevăr. Aruncă o privire:

IKEA Sittning Placemat

IKEA

În timp ce la prima vedere poate părea că dacă aveți telefonul chiar lângă cuțit și furculiță, va fi mai ușor să vă strecurați o privire – la urma urmei, puteți vedea ecranul lumina prin țesătură atunci când primiți un nou text, e-mail sau apel – dar acesta este opusul intenției designerilor. Scopul, spune compania, este de a oferi oamenilor un loc pentru a-și îndepărta telefoanele și a le ignora pentru o masă, păstrându-le, de asemenea, fără cruzime.

Dacă mesajul constant al prietenilor și al familiei de la masă te face nebun, ai putea glisa telefonul în ecranul de buzunar în jos, astfel încât să nu poți spune când cineva îi place acea fotografie pe care tocmai ai postat-o ​​pentru kebab-urile pe care le ai masa de seara. Sau puteți renunța la locurile de plasare și puteți institui o regulă fără telefoane la masă sau puteți crea un loc desemnat pentru a așeza telefoane, așa cum a făcut acest restaurant.

Placutele, precum și celelalte articole din seria IkEA, cu serii limitate Sittning, care includ boluri rustice de servire cu finisaje mat și platouri din lemn de culoare închisă, vor fi disponibile în magazine în luna septembrie.

Urmăriți Delish pe Instagram.