Opriți ceea ce faceți: puteți să cumpărați acum un fermier

Hidden Valley pare să funcționeze într-un fel dacă o vei construi, vor veni mentalitate. Nimeni nu avea nevoie de fântâna de ranch de 100 de dolari pe care au debutat-o ​​la începutul acestui an, dar condimentele au pierdut întregul stoc. Același lucru se întâmplă și pentru sticla bejeweled și pentru prosopul de plajă care a lansat-o lângă ea. Și în timp ce te-ai odihnit pe lauri de luni de zile, mulțumește-te să le spui nepoților tăi despre momentul în care cineva a inventat o mașină care ar putea face ranch-ul să curgă liber, gata pentru niște morcovi sau mâinile goale să se înmoaie în ea în orice moment – WHABAM : Hidden Valley Ranch Outlet scade o colecție de sărbători.

Acestea sunt lucrurile visuri și petreceri foarte distractive.

Un KEG

imagine

Valea ascunsă

Pentru 65 de dolari, beneficiați de această frumusețe de argint și de un an de aprovizionare cu Hidden Valley Ranch. Este perfect pentru hipocondriștii care doresc o fermă la robinet – o la fântână – dar conțin, pentru a împiedica dublu-dippers să-și răspândească adevărul.

O SWATSHIRT

imagine

Sarah Weinberg

Acest lucru arată ca ceva bunica ta brodată (mâncărime și depășită), dar se simte ca ceva cumpărat la o librărie de colegiu (moale și ironic relevant).

O PATURA

imagine

Valea ascunsă

Teoretic, vrei să te îmbalci într-o piscină de fermă înconjurată de toate doprele tale preferate: pizza, legume, cartofi prajiti. În realitate, împachetarea în această pătura – tipărită cu toate aceste lucruri – este mult mai plăcută.

UN FOUNTAIN FURTUN

imagine

Valea ascunsă

Dacă ați fost suficient de lămurit pentru a înscrie o fântână de ranch atunci când colecția inaugurală a Hidden Valley a scăzut, considerați-vă că sunteți capabili: Acum puteți obține o fustă, ca cea pe care o veți potrivi la baza unui pom de Crăciun, pentru fântâna menționată.

O PERECHE DE SOSETE

imagine

Valea ascunsă

O singură citește “Dacă poți citi acest lucru”, în timp ce celălalt spune: “Adu-mi ferma”. Iubitorii de la fermă nu au timp să aștepte, știți?

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

60 − 54 =