Oh, încetați să vă plângeți despre felul în care fructele nu aparțin pizza

Iată un fapt amuzant: Twitter a considerat mai întâi fructele și pizza o asociere nedreaptă ani în urmă. Dezbaterea a reintrat în viața noastră pentru două minute separate anul trecut, când (1) președintele Islandei a declarat că va interzice ananasul pe pizza dacă ar putea și (2) cineva a îndrăznit să pună căpșuni pe o pizza și le-a declarat chiar mai bune decât cele de ananas. Nu au existat fenomene culturale de pizza-fructe de atunci și totuși … asta, pe Twitter, acum câteva minute:

De ce sunt oameni atât de obsedați de a lua în jos plăcinte havaiene (și alte fructe) și de a lua pe toți cei care le iubește prea jos? Cu excepția cazului în care sunteți expert profesionist în domeniul pizza (pentru că, da, sigur că înțeleg că fructele uscate necorespunzător = umiditatea = crusta soggy) și chiar atunci nu există nici un motiv să fii atât de nepoliticos pentru ceea ce crede cineva că este delicios, pentru unul. Când a fost ultima dată când o persoană care a mâncat pizza cu ananas a venit în casa ta și a început să strige despre modul în care untul de arahide și jeleul pe care îl mănânci a fost atât de parodie?! Dacă sunteți o persoană al cărei gazon este frecventat de oameni care mănâncă pizza cu ananas și care evită în mod constant alegerile dvs. de mâncare, atunci, sigur, ați putea fi nepoliticoși în schimbul plăcilor lor de alegere.

imagine

Getty Images

Dar să zicem că nu ești cineva care are acea problemă. Desigur, combinația neortodoxă de dulci și cimbru nu ar putea fi pentru tine, mai ales dacă ești puristă de pizza din cele mai vechi timpuri, dar am făcut destule pași în acel domeniu de atunci.

De exemplu, nu ți-ai umplut niciodată cartofii tăi în frigider? Ați spus sincer că nu ați comandat niciodată pâine prăjită și vafe dulci, dulci, la grătar, doar la vârtejurile de pe ea cu sirop de arțar chiar mai dulce? Puteti sa stati cu adevarat acolo, sa ma priviti in ochi si sa-mi spuneti ca nu ati inghitit in mod intentionat mierea cruda cu brinza lui Trader Joe la ultima cina la care ati participat? Chiar crezi asta toate lucruri dulci și toate lucruri delicioase ar trebui păstrate separate? CE ESTE DESPRE CARAMELUL SĂRAT, DUDUL MEU?

imagine

Getty Images

Nu? Asta nu a făcut-o? Deci, tu ești purist acolo, nu? Următorul argument va fi o urmărire cu jumătate de inimă despre felul în care fructele doar nu aparțin unei pizza. Nu numai că ați trecut cu vederea cele mai fundamentale argumente de acolo (roșiile sunt fructe), ne pregătiți calea pentru a intra în teritoriul “legumelor nu aparțin nici acolo”. Ești dispus să renunți la ciupercile tale? Ardeii tăi? Mădurile tale? Ta cepe?

imagine

Getty Images

În ceea ce privește IDK-ul, cum este gustul – în general, un lucru important atunci când vine vorba de pizza – este posibil să nu fie lucrul dvs., dar este valabil. Fructele și brânza funcționează în mod incontestabil. Fructul și pâinea funcționează destul de bine. Fructe și mai multe fructe și brânză și pâine? În realitate nu este ceva de care să fii supărat, mai ales nu continuu de-a lungul multor ani.

Și oricum, băieți, oameni diferiți ca niște lucruri diferite care în final ne unește. E ceva ce am putea să-i folosim cu toții puțin mai mult acum, nu crezi? Să încercăm. Vom ordona o pizza și vom arunca o grămadă de fructe pe ea. Să vedem cum simțim când totul a dispărut.

Aștept cu nerăbdare să vă aud opinia despre toate acestea pe Twitter.


imagine

Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

+ 5 = 13